manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Ne mogu pregledavati video verziju wmp 11

Reply

Thread Tools
Old 26. listopada 2008, 13:53
Donatorska Grupa

Default Ne mogu pregledavati video verziju wmp 11

Možete probati poslati do mene, ja ne obećavaju ništa, ali ću se na to gledate.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 26. listopada 2008, 15:12
Donatorska Grupa

Poslao sam vam PM da biste dobili tvoj elektronička pošta adresa, pokušao sam ih postavite je ovdje - txt datoteke su prevelike.
Ja ih spremljena kao riječ Docs i oni su prevelika previše ...... tako da ću morati ih poslati na vas osobno.

Kona
Old 26. listopada 2008, 15:12
Donatorska Grupa

ok, sad sam odgovorio.
Old 26. listopad 2008, 16:18
Donatorska Grupa

OK, ja sam imao malo pogledati one logove sada, ja ću priznati, većina onih koji ne znači ništa za mene, ali je dio o kodecima nije na popisu za MPEG4 kodek, pa ne znam zašto se ne može rad. Se bilo tko drugi misle da mogu imati neke ideje o tome što se ove logove reći?
Old 26. listopada 2008, 17:32
Moderator / ica grupe

Informacije o Multimedija vrste datoteka koje podržava sustav Windows Media Player

Formati datoteka koji nisu podržani

Klikni ovdje> MPEG-4 (. Mp4)

Old 26. listopada 2008, 18:28
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Zanimljivo, ali to je ono što se događa:

I spremite datoteku na moj radna površina jer se neće otvoriti u WMP
I onda ga otvorili, od moj radna površina, gdje sam ga spasio, sa mojim VLC media player.
I onda to Zatvori vanjska strana od moj VLC i, u ovom trenutku, ne mogu ga otvoriti savršeno dobro u mom WMP.

Ja mogu samo vidjeli datoteku u WMP nakon Imam prišteđen varalica to moj PC i nakon Ja sam to gleda sa mojim VLC softver.

Thoughts?

Kona
Old 26. listopada 2008, 19:00
Moderator / ica grupe

Nije trag. To je razlog zašto sam ostati daleko od WMP. To je previše posebno u ono što ona želi činiti, a ne, dok se drugi igrači samo .... rad.

Old 27. listopada 2008, 00:16
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Nije trag. To je razlog zašto sam ostati daleko od WMP. To je previše posebno u ono što ona želi činiti, a ne, dok se drugi igrači samo .... rad.
10-4!
Ja ću koristiti svoj VLC igrač.

Hvala,

Živjeli,

Kona
Old 27. listopada 2008, 01:07
Moderator / ica grupe

Tu je vjerojatno negdje WMP stručnjak koji zna kako to ugađanje postavki i izraditi Internet funkcionirati. Znam komutacijski media playeri kada ne želite da se prilično frustrirajuće.

Jeste li probati ovo?

Možete reproducirati. Mp4 datoteke mediji u programu Windows Media Player prilikom instalacije, kompatibilna DirectShow MPEG-4 dekoder omot.

DirectShow-compatible MPEG-4 dekoder paketi uključuju ligos LSX MPEG Player-i EnvivioTV.

Za više informacija o ligos LSX-MPEG Player, posjetite sljedeće web-mjesto ligos:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

Za više informacija o EnvivioTV, posjetite sljedeće web-mjesto Envivio:http://www.envivio.com/products/

Old 27. listopada 2008, 03:15
Donatorska Grupa

Imala sam sličan problem prije nego. Ja bih zelenog ekrana, i zvuk, ali ne i videa. Bilo je. Avi, pa sam ga promijenio u. Mp4 i Internet izrađen. Pokušajte promijeniti ekstenzije, ako možete. To bi moglo funkcionirati ...

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
07 Ured za prikaz problema Razer Office & Applications 2 26 siječanj 2009 04:31
Can't Prikaži Youtube .... Shaun2312 Web Browsers & FTP Klijenti 8 17. Ruj 2008 10:07
Kako mogu pregledati povijest određene datoteke jacomoller Općenito Software Chat 2 5. Sep 2008 05:48
Ne može se pregledati ONE website! staceywhit Web Browsers & FTP Klijenti 1 1. srpnja 2007 08:49
Kako pregledati videozapisi koje nisu dostupne na vašem području? MikeDirt Off Topic Discussion 1 2. svibanj 2007 08:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.