![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete probati poslati do mene, ja ne obećavaju ništa, ali ću se na to gledate.
| |||
| |||
| Poslao sam vam PM da biste dobili tvoj elektronička pošta adresa, pokušao sam ih postavite je ovdje - txt datoteke su prevelike. Ja ih spremljena kao riječ Docs i oni su prevelika previše ...... tako da ću morati ih poslati na vas osobno. Kona |
|
| |||
| |||
| ok, sad sam odgovorio. |
|
| |||
| |||
| OK, ja sam imao malo pogledati one logove sada, ja ću priznati, većina onih koji ne znači ništa za mene, ali je dio o kodecima nije na popisu za MPEG4 kodek, pa ne znam zašto se ne može rad. Se bilo tko drugi misle da mogu imati neke ideje o tome što se ove logove reći? |
|
| |||
| |||
| Informacije o Multimedija vrste datoteka koje podržava sustav Windows Media Player Formati datoteka koji nisu podržani Klikni ovdje> MPEG-4 (. Mp4) |
|
| |||
| |||
| Quote:
I spremite datoteku na moj radna površina jer se neće otvoriti u WMP I onda ga otvorili, od moj radna površina, gdje sam ga spasio, sa mojim VLC media player. I onda to Zatvori vanjska strana od moj VLC i, u ovom trenutku, ne mogu ga otvoriti savršeno dobro u mom WMP. Ja mogu samo vidjeli datoteku u WMP nakon Imam prišteđen varalica to moj PC i nakon Ja sam to gleda sa mojim VLC softver. Thoughts? Kona |
|
| |||
| |||
| Nije trag. To je razlog zašto sam ostati daleko od WMP. To je previše posebno u ono što ona želi činiti, a ne, dok se drugi igrači samo .... rad. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja ću koristiti svoj VLC igrač. Hvala, Živjeli, Kona |
|
| |||
| |||
| Tu je vjerojatno negdje WMP stručnjak koji zna kako to ugađanje postavki i izraditi Internet funkcionirati. Znam komutacijski media playeri kada ne želite da se prilično frustrirajuće. Jeste li probati ovo? Možete reproducirati. Mp4 datoteke mediji u programu Windows Media Player prilikom instalacije, kompatibilna DirectShow MPEG-4 dekoder omot. DirectShow-compatible MPEG-4 dekoder paketi uključuju ligos LSX MPEG Player-i EnvivioTV. Za više informacija o ligos LSX-MPEG Player, posjetite sljedeće web-mjesto ligos:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com) Za više informacija o EnvivioTV, posjetite sljedeće web-mjesto Envivio:http://www.envivio.com/products/ |
|
| |||
| |||
| Imala sam sličan problem prije nego. Ja bih zelenog ekrana, i zvuk, ali ne i videa. Bilo je. Avi, pa sam ga promijenio u. Mp4 i Internet izrađen. Pokušajte promijeniti ekstenzije, ako možete. To bi moglo funkcionirati ...
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 07 Ured za prikaz problema | Razer | Office & Applications | 2 | 26 siječanj 2009 04:31 |
| Can't Prikaži Youtube .... | Shaun2312 | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 17. Ruj 2008 10:07 |
| Kako mogu pregledati povijest određene datoteke | jacomoller | Općenito Software Chat | 2 | 5. Sep 2008 05:48 |
| Ne može se pregledati ONE website! | staceywhit | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 1. srpnja 2007 08:49 |
| Kako pregledati videozapisi koje nisu dostupne na vašem području? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2. svibanj 2007 08:33 |
| Thread Tools | |
| |