![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudod megpróbál küld el nekem, én nem ígérnek semmit, de én akkor nézd meg azt.
| |||
| |||
| Küldtem neked egy PM-hoz kap-e-mail címét, megpróbáltam feltölteni őket ide - a txt fájl túl nagy. Én mentettem meg őket szó docs, és már túl nagy is ...... úgyhogy lesz az e-mailre, hogy neked személyesen. Kona |
|
| |||
| |||
| Oké, itt most válaszolt. |
|
| |||
| |||
| Oké, itt volt egy kis pillantást a naplófájlokat most, én elismerem, legtöbbjük nem jelent semmit nekem, de az egészben az volt a codec-kodek felsorolt, MPEG4, úgyhogy nem tudom, hogy miért nem működik. Tudja valaki mást gondol, hogy talán valami fogalmuk arról, hogy mi ezeket a naplókat mondani? |
|
| |||
| |||
| Információk a multimédia típusú fájlokat a Windows Media Player támogatja a Fájlformátum nem támogatott Kattintson ide> MPEG-4 (. MP4) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én mentse a fájlt az asztalon, mert nem fog megnyílni a WMP Akkor nyissa ki az én asztalon, ahol én mentettem meg, az én VLC media player. Akkor csukd be az én VLC, és ebben az időben, meg tudom nyitni tökéletesen az én WMP. Én csak a fájl-ban WMP után Nekem van mentve a fájlt a számítógéphez, és után Nekem van nézett, hogy az én VLC szoftver. Thoughts? Kona |
|
| |||
| |||
| Nem egy nyom. Ez az, amiért távol marad WMP. Ez túl különös, mit akar csinálni, és ne tedd, míg a többi játékos csak .... munka. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Majd használd a VLC player. Köszönöm, Egészségére, Kona |
|
| |||
| |||
| Valószínűleg a WMP valahol szakértő, aki tudja, hogy hogyan tudod a beállításokat, és sikerült eddig. Tudom, kapcsolási médialejátszók, ha nem akarjuk, hogy elég frusztráló. Próbáltad ezt? Tudja lejátszani. Mp4 a média fájlok a Windows Media Player telepítése közben DirectShow-kompatibilis MPEG-4 dekóder csomagolásban. DirectShow-kompatibilis MPEG-4 dekódoló csomag tartalmazza a Ligos LSX-MPEG Player és a EnvivioTV. További információt a Ligos LSX-MPEG Player, Ligos keresse fel a következő webhelyet:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com) További információt a EnvivioTV, látogasson el a következő Envivio webhelyét:http://www.envivio.com/products/ |
|
| |||
| |||
| Volt egy hasonló probléma előtt. Szerettem volna egy zöld képernyőt, és a hang, de nem video. Volt. Avi, és azt, hogy megváltozott. Mp4 és kialakult. Tedd a kiterjesztés, ha tudod. Tudna dolgozni ...
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Office 07 Tekintettel a probléma | Razer | Office & Applications | 2 | 26. január 2009 04:31 |
| Nem megtekintése Youtube .... | Shaun2312 | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 17. Szeptember 2008 10:07 |
| Hogyan tudom meg a történelem egy bizonyos kép | jacomoller | General Chat szoftver | 2 | 5. Szeptember 2008 05:48 |
| Nem lehet egy honlap megtekintéséhez! | staceywhit | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 1. július 2007 08:49 |
| Hogyan videók megtekintéséhez, hogy nem állnak rendelkezésre a területet? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2. május 2007 08:33 |
| Téma eszközök | |
| |