![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite bandyti siųsti man, aš nepažadu nieko, bet aš į ją pažvelgti.
| |||
| |||
| Aš atsiųsti jums PM, kad jūsų elektroninio pašto adresą, Bandžiau įkelti juos čia - txt failai yra per didelis. Aš juos išgelbėjo kaip "Word" dokumentus ir jie yra per dideli, per daug ...... tai aš turėsiu rašyti jiems laiškus Jums asmeniškai. Kon |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš jau atsakė. |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš jau šiek tiek pažvelgti į tuos žurnalus dabar aš pripažinti, dauguma iš jų tai nieko man, bet dalis informacijos apie kodekus, buvo kodekas išvardytų MPEG4, kad aš nežinau, kodėl ji nėra darbo. Ar kas nors galvoja, kad jie gali turėti kai ką pasakyti šių Įrašai idėja? |
|
| |||
| |||
| Informacija apie multimedijos failų tipai "Windows Media Player" palaiko Failų formatai yra nepalaikomi Spauskite čia> MPEG-4 (. Mp4) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš išsaugoti failą savo kompiuteryje, nes ji nėra atvira WMP Aš tada atidarykite jį iš mano darbastalio, kur aš jį išgelbėti, mano VLC media player. Aš uždarykite ją iš mano VLC, o šiuo metu, aš galiu jį atidaryti puikiai baudą mano WMP. Galiu tik žiūrėti į WMP failą po Turiu išsaugotą failą į savo kompiuterį ir po Aš peržiūrėtas su mano VLC programos. Mintis? Kon |
|
| |||
| |||
| Not a clue. Tai kodėl aš likti nuošalyje nuo WMP. Jis taip pat pirma ką jis nori daryti, o ne daryti, o kiti dalyviai tik .... darbas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
I'll use my VLC player. Ačiū, Į sveikatą, Kon |
|
| |||
| |||
| Tikriausiai WMP ekspertas nors kas žino kaip įgnybti nustatymai ir priversti jį dirbti. Žinau perjungimas grotuvai kai nenorite, kad yra gana sudėtinga. Ar Jums išbandyti šią? Galite atkurti. Mp4 garso ir vaizdo failus į Windows Media Player ", kai įdiegėte" DirectShow-compatible MPEG-4 dekoderio pakuotėse. DirectShow-compatible MPEG-4 dekoderio paketus įtraukti Ligos LSX MPEG-Player ir EnvivioTV. Norėdami gauti daugiau informacijos apie Ligos LSX, MPEG grotuvas, eikite Ligos Interneto svetainė:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com) Norėdami gauti daugiau informacijos apie EnvivioTV, eikite Envivio Interneto svetainė:http://www.envivio.com/products/ |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau panašią problemą, iki. Norėčiau turėti žalią ekraną, ir garsas, bet nėra vaizdo. Jis buvo. Avi, ir mes pakeitėme jį į. Mp4 ir jis dirbo. Pabandykite pratęsimai, jei galite. Jis galėtų dirbti ...
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Office 07 mano problema | Razer | Office Suites & Applications | 2 | 26 sausis 2009 04:31 |
| Negalite peržiūrėti Youtube .... | Shaun2312 | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | 17 rugsėjis 2008 10:07 |
| Kaip matyti iš tam tikrų failų istorija | jacomoller | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 5 rugsėjis 2008 05:48 |
| Negalite peržiūrėti vieną svetainę! | staceywhit | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 1 liepa 2007 08:49 |
| Kaip peržiūrėti vaizdo įrašus, kurie nėra prieinami jūsų regione? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2 gegužė 2007 08:33 |
| Temos įrankiai | |
| |