rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Nie można wyświetlić film w wmp version 11

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 października 2008, 13:53
Grupa dawcy

Możesz spróbować wysłać go do mnie, nic nie obiecuję, ale będę go nie zobaczył.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 26 października 2008, 15:12
Grupa dawcy

I sent you a PM uzyskać swój adres e-mail, starałem się wysłać je tutaj - z txt pliki są zbyt duże.
Uratowałem je jako wyraz dokumentów i są one zbyt duże, zbyt ...... tak będę musiał je pocztą e-mail do Ciebie osobiście.

Kona
Old 26 października 2008, 15:12
Grupa dawcy

ok, I've odpowiedział teraz.
Old 26. października 2008, 16:18
Grupa dawcy

OK, I've had a little patrzeć na tych dzienników teraz będę Przyznam, większość z tych środków nie dla mnie, ale część o kodeki miał kodek wymienionych w MPEG4, więc nie wiem dlaczego nie jest pracy. Czy ktoś mógłby pomyśleć oni mają pewne pojęcie czym te dzienniki powiedzieć?
Old 26 października 2008, 17:32
Moderator grupy

Informacje na temat typów plików multimedialnych, że Windows Media Player obsługuje

Formaty plików, które nie są obsługiwane

Kliknij tutaj> MPEG-4 (. Mp4)

Old 26 października 2008, 18:28
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Ciekawe, ale to co się dzieje:

I zapisać plik na swoim komputerze, ponieważ nie zostaną otwarte w WMP
I wtedy ją otworzyć, z mojego pulpitu, gdzie zapisane to, ze moje VLC media player.
I zamknij to moje VLC, w tej chwili mogę otworzyć go perfekcyjnie w moim WMP.

Mogę tylko przeglądać plik w WMP po Mam zapisany plik do komputera i po I have seen it with my VLC oprogramowania.

Myśli?

Kona
Old 26 października 2008, 19:00
Moderator grupy

Not a clue. Dlatego pobyt z dala od WMP. It's too szczególności w tym, co chce zrobić, a nie, podczas gdy inni gracze tylko .... pracować.

Old 27 października 2008, 00:16
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Not a clue. Dlatego pobyt z dala od WMP. It's too szczególności w tym, co chce zrobić, a nie, podczas gdy inni gracze tylko .... pracować.
10-4!
I'll używać mojego odtwarzacza VLC.

Dzięki,

Wiwaty,

Kona
Old 27 października 2008, 01:07
Moderator grupy

Istnieje prawdopodobnie gdzieś WMP eksperta, który wie, jak dostosować ustawienia i uczynić go pracy. Wiem przełączania odtwarzacze multimedialne, gdy nie chcesz jest dość frustrujące.

Czy spróbować?

Możesz odtwarzać. Mp4 plików multimedialnych w programie Windows Media Player podczas instalacji DirectShow zgodny dekoder MPEG-4 opakowaniach.

DirectShow zgodny dekoder MPEG-4 pakiety obejmują Ligos LSX-MPEG Player i EnvivioTV.

Aby uzyskać więcej informacji o Ligos LSX-MPEG Player, odwiedź następującą Ligos w sieci Web:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

Aby uzyskać więcej informacji o EnvivioTV, odwiedź następującą Envivio w sieci Web:http://www.envivio.com/products/

Old 27 października 2008, 03:15
Grupa dawcy

Miałem przed podobnym problemem. Chciałbym mieć zielonego ekranu i dźwięku, ale nie wideo. Było. Avi, i zmienił go. Mp4 i to działało. Spróbuj zmienić rozszerzenie, jeśli możesz. Może ona pracować ...

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.