mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Nu se poate vizualiza video în wmp versiunea 11

Reply

Thread Tools
Old 26 octombrie 2008, 13:53
Grupul de donator

Puteţi încerca de ao trimite la mine, eu nu promit nimic, dar voi arunca o privire la ea.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 26 octombrie 2008, 15:12
Grupul de donator

Ţi-am trimis un PM pentru a obţine adresa dvs. de email, am încercat să le încărca aici - txt sunt prea mari.
Am salvat-le ca Docs cuvânt şi că sunt prea mari, aşa că am prea ...... va trebui să le e-mail pentru a vă personal.

Kona
Old 26 octombrie 2008, 15:12
Grupul de donator

OK, am răspuns acum.
Old 26 octombrie 2008, 16:18
Grupul de donator

OK, am avut o privire puţin la aceste jurnalele de acum, am să recunosc, majoritatea celor nimic nu înseamnă pentru mine, dar partea despre codec-urile au avut un codec enumerate pentru MPEG4, aşa că nu ştiu de ce nu este de lucru. Mai are cineva cred că ar putea avea o idee despre ceea ce aceste jurnalele de spus?
Old 26 octombrie 2008, 17:32
Moderator Group

Informaţii despre tipurile de fişiere multimedia care Windows Media Player acceptă

Formatele de fişier care nu sunt acceptate

Click aici> MPEG-4 (. Mp4)

Old 26 octombrie 2008, 18:28
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Interesant, dar aceasta este ceea ce se întâmplă:

Am salvaţi fişierul pe desktop-ul meu, pentru că nu se va deschide în WMP
Apoi am deschis-o, de pe desktop-mi unde am salvat-o, cu player meu VLC media.
I apoi atunci închideţi-l din VLC meu şi, în acest moment, eu pot deschide perfect amendă în WMP mea.

I a putea vizualiza numai fişierul în WMP după Eu am salvat fişierul pe PC-ul meu şi de după Eu am privit-o cu software-ul meu VLC.

Gândurile?

Kona
Old 26 octombrie 2008, 19:00
Moderator Group

Nici un indiciu. Acesta este de ce am stai departe de WMP. Este prea special, în ceea ce vrea să facă, şi nu, în timp ce alţi jucători doar .... munci.

Old 27 octombrie 2008, 00:16
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Nici un indiciu. Acesta este de ce am stai departe de WMP. Este prea special, în ceea ce vrea să facă, şi nu, în timp ce alţi jucători doar .... munci.
10-4!
Voi folosi player-mi VLC.

Mulţumesc,

Noroc,

Kona
Old 27 octombrie 2008, 01:07
Moderator Group

Există, probabil, un expert WMP undeva, care ştie cum să tweak setările şi a face să funcţioneze. Stiu de comutare playere media atunci când nu vrei sa este destul de frustrant.

Ai încercat asta?

Puteţi reda. Fişiere MP4 mass-media în Windows Media Player când instalaţi DirectShow-compatibil MPEG-4 pachete de decodor.

DirectShow-compatibil MPEG-4 cutii cu decodor includ LSX Ligos MPEG-Player si EnvivioTV.

Pentru mai multe informaţii despre LSX Ligos MPEG-Player, vizitaţi următorul Ligos site-ul Web:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

Pentru mai multe informaţii despre EnvivioTV, vizitaţi următorul Envivio site-ul Web:http://www.envivio.com/products/

Old 27 octombrie 2008, 03:15
Grupul de donator

Am avut o problemă similară înainte. Mi-ar fi un ecran verde, şi sunet, dar nu video. A fost. AVI, şi am schimbat-o. Mp4 si a functionat. Încercaţi schimbarea extensii, dacă puteţi. S-ar putea de lucru ...

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.