![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете пробати послати то за мене, ја не обећавају ништа, али ћу погледати га.
| |||
| |||
| Послао сам ти ПМ да добијете вашу е-маил адресу, ја суђен уплоадати их овде - на ткст датотеке превелик. Сачувани сам их као реч Доцс и они су превелика превише ...... па ћу морати да их за вас лично. Кона |
|
| |||
| |||
| ок, сад сам одговорио. |
|
| |||
| |||
| ОК, имао сам мало погледати оне логове сада, ја ћу признати, већини оних који не значи ништа за мене, али је део о Цодец је имао на листи за МПЕГ4 Цодец, па не знам зашто то није ради. Се било ко други мисле да би могли да имају неке идеје о томе шта ти се пријављује на то рећи? |
|
| |||
| |||
| Информације о Мултимедија врсте датотека које подржава систем Уиндоус Медиа Плаыер Форматима датотека који нису подржани Кликни овде> МПЕГ-4 (. МП4) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
И сачувајте датотеку на радну површину, јер моја неће отворити у умп И затим отворите га, од моје десктоп где сам спремају га са мојим ВЛЦ медиа плаыер. И и напустите то вањска страна од мој ВЛЦ и, у овом тренутку, не могу га отворити савршено фино у мојој умп. Ја могу само видели фајл у умп након Имам чувају датотеке на мој ПЦ и након Ја сам га са мојим прегледан ВЛЦ софтвер. Тхоугхтс? Кона |
|
| |||
| |||
| Није траг. То је разлог зашто сам боравак далеко од умп. Предуго нарочито у оно што се жели чинити, а не направити, док се други играчи само .... рад. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја ћу користити свој ВЛЦ играч. Хвала, Живели, Кона |
|
| |||
| |||
| Ту је вероватно негде умп стручњак који зна да штипање подешавања и изврши то посао. Знам проспојни медиа плејери када не желите да се прилично фрустрирајући. Јесте ли пробати ово? Можете репродуковати. МП4 медијске датотеке у програму Уиндоус Медиа Плаыер када инсталирате ДирецтСхоу компатибилан МПЕГ-4 декодер пакете. ДирецтСхоу компатибилне МПЕГ-4 декодер пакети укључују Лигос ЛСКС-МПЕГ Плаыер-и ЕнвивиоТВ. За више информација о Лигос ЛСКС-МПЕГ Плаыер, посетите следеће Лигос Уеб сите:хттп://ууу.лигос.цом (хттп://ууу.лигос.цом) За више информација о ЕнвивиоТВ, посетите следеће Енвивио Уеб сите:хттп://ууу.енвивио.цом/продуцтс/ |
|
| |||
| |||
| Имала сам сличан проблем пре него. Ја би имао зелени екран и звук, али не и видеа. То је био. Ави па сам га променио. МП4 и то израђен. Покушајте са променом екстенсионс, ако можете. Могло би да функционише ...
__________________ ХИ:) |