az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

WMP versiyonunu 11 video görüntüleyemezsiniz

Reply

Konu Araçları
Old 26 Ekim 2008, 13:53
Bağış Grubu

Default WMP versiyonunu 11 video görüntüleyemezsiniz

Bana göndermeden, hiçbir şey vaat yok deneyebilirsiniz ama bir bakacağım.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 26 Ekim 2008, 15:12
Bağış Grubu

Ben sizden e-posta adresini almak için bir PM gönderildi, burada onlara yüklemek için - txt dosyaları çok büyük çalıştı.
Ben kelime docs olarak kaydedilir ve onlar da çok büyük ...... konum bu yüzden sizin için onlara e-posta gerekecektir.

Kona
Old 26 Ekim 2008, 15:12
Bağış Grubu

Tamam, şimdi yanıtladı ettik.
Old 26 Ekim 2008, 16:18
Bağış Grubu

Tamam, bu günlükler şimdi de biraz bakmak oldu, ben, bu demektir hiçbir şey bana, ama en parçası hakkında codec codec MPEG4 için listelenen vardı, ben neden olmadığını bilmiyorum kabul edeceğiz çalışma. Başkasının mı onlar bu günlükler söyledikleri hakkında fikir olabilir mi?
Old 26 Ekim 2008, 17:32
Moderatör Grubu

Windows Media Player'ın desteklediği hakkında bilgi Multimedya dosya türleri

Dosya biçimleri desteklenmeyen

Tıklayın> MPEG-4 (. Mp4)

Old 26 Ekim 2008, 18:28
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Ilginç, ama bu ne olur:

Çünkü WMP açılmaz benim masaüstüne dosya kaydetmek
O zaman, benim masaüstünden nerede, benim VLC Media Player ile kaydettiğiniz açın.
O zaman benim VLC dışına kapatıp, bu zamanda, ben mükemmel para cezası benim WMP de açabilirsiniz.

Ben sadece WMP dosyayı görüntüleyebilirsiniz sonra Ben bilgisayar ve dosya yoksa sonra Ben VLC yazılımı ile incelendi var.

Düşünce?

Kona
Old 26 Ekim 2008, 19:00
Moderatör Grubu

Değil bir ipucu. Bu yüzden uzak WMP dan kalmasını sağlamaktır. O da bunu istediğini, ve özellikle's değil, diğer oyuncular sadece .... iş.

Old 27 Ekim 2008, 00:16
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Değil bir ipucu. Bu yüzden uzak WMP dan kalmasını sağlamaktır. O da bunu istediğini, ve özellikle's değil, diğer oyuncular sadece .... iş.
10-4!
Ben VLC oyuncu kullanacağız.

Teşekkürler,

Peynir,

Kona
Old 27 Ekim 2008, 01:07
Moderatör Grubu

Muhtemelen bir yerlerde kim nasıl ayarları tweak ve çalışır hale WMP bilen bir uzmandır. Ben zaman istemiyorum medya oynatıcıları geçiş oldukça sinir bozucu olduğunu biliyorum.

Bunu denedin mi?

Geri çalabilir. Mp4 medya dosyalarını Windows Media Player'da zaman DirectShow yüklemek uyumlu MPEG-4 kod çözücü paketleri.

DirectShow uyumlu MPEG-4 kod çözücü paketleri Ligos LSX-MPEG Player ve EnvivioTV içerir.

Ligos LSX-MPEG Player hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki Ligos Web sitesini ziyaret edin:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

EnvivioTV hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki Envivio Web sitesini ziyaret edin:http://www.envivio.com/products/

Old 27 Ekim 2008, 03:15
Bağış Grubu

Daha önce benzer bir sorunu vardı. Ben yeşil bir ekran olacak ve ses ama video değil. It was. Avi ve ben bunu değiştirdi. Mp4 ve işe yaradı. Uzantıları yapabilirsiniz değiştirmeyi deneyin. O işe yarayabilir ...

Register

Bookmarks