менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Не вдається переглянути відео в WMP версії 11

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 жовтня 2008, 13:53
Донор групи

Default Не вдається переглянути відео в WMP версії 11

Ви можете спробувати відправити його на мене, я нічого не обіцяю, але я подивлюся на нього.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 26 жовтня 2008, 15:12
Донор групи

Я послав вас PM, щоб отримати адресу електронної пошти, я старався, щоб завантажити їх тут - TXT-файлами є дуже великими.
Я врятував їх як слова документами і вони занадто великі теж ...... так що я буду мати до електронної пошти їх до вас особисто.

Кон
Old 26 жовтня 2008, 15:12
Донор групи

ОК, я відповів зараз.
Old 26 жовтня 2008, 16:18
Донор групи

ОК, я був трохи дивитися на ці журнали тепер, я зізнаюся, більшість з яких нічого не означає для мене, але частина, про кодеки був включений в список кодеків MPEG4, так що я не знаю, чому він не працюють. Чи є ще думають, що вони можуть мати деяке уявлення про те, що ці журнали сказати?
Old 26 жовтня 2008, 17:32
Модератор групи

Інформація про типи файлів мультимедіа, що Windows Media Player підтримує

Формати файлів, які не підтримуються

Клацніть тут> MPEG-4 (. MP4)

Old 26 жовтня 2008, 18:28
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Інформація про типи файлів мультимедіа, що Windows Media Player підтримує

Формати файлів, які не підтримуються

Клацніть тут> MPEG-4 (. MP4)
Цікаво, але ось що відбувається:

Я збережіть файл на робочий стіл, бо не будуть відкриватися в WMP
Я потім відкрити його, на мій робочий стіл, де я врятував його, на мій VLC Media Player.
Я тоді закрити його з моєї VLC, а в цей час, я можу відкрити його чудово в моєму WMP.

Я можу тільки переглядати файли в WMP після Я зберіг файл на комп'ютер для після Я розглядав його з моєї програми VLC.

Думки?

Кон
Old 26 жовтня 2008, 19:00
Модератор групи

Чи не ключ. Ось чому я залишитися осторонь від WMP. Це занадто зокрема в тому, що він хоче робити, і не робити, тоді як інші гравці просто .... робота.

Old 27 жовтня 2008, 00:16
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Чи не ключ. Ось чому я залишитися осторонь від WMP. Це занадто зокрема в тому, що він хоче робити, і не робити, тоді як інші гравці просто .... робота.
10-4!
Я буду використовувати мій VLC Player.

Спасибі,

Ура,

Кон
Old 27 жовтня 2008, 01:07
Модератор групи

Існує, ймовірно, експерт WMP-то хто знає, як налаштувати параметри і змусити її працювати. Я знаю, перемикання медіаплеєри, якщо ви не хочете, щоб це досить складно.

Чи куштували Ви це?

Ви можете відтворити. MP4 медіа-файлів в Windows Media Player при установці DirectShow-сумісної MPEG-4 декодер пакетів.

DirectShow-сумісної MPEG-4 декодер включати пакети Ligos LSX-MPEG Player і EnvivioTV.

Для отримання додаткової інформації про Ligos LSX-MPEG Player відвідайте Ligos Веб-сайт:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com)

Для отримання додаткової інформації про EnvivioTV, відвідайте Envivio Веб-сайт:http://www.envivio.com/products/

Old 27 жовтня 2008, 03:15
Донор групи

У мене була аналогічна проблема раніше. Я б зелений екран, і звук, але не відео. Це було. AVI, і я змінив його. Mp4, і це спрацювало. Спробуйте змінити розширення, якщо можна. Вона може працювати ...

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Управління 07 зору проблема Razer Office Suites & Застосування 2 26 січня 2009 04:31
Неможливо отримати Youtube .... Shaun2312 Веб-браузери & FTP-клієнти 8 17 вересня 2008 10:07
Як я можу переглянути історію певного файлу jacomoller General Software чат 2 5 вересня 2008 05:48
Не вдається переглянути один сайт! staceywhit Веб-браузери & FTP-клієнти 1 1 липня 2007 08:49
Як дивитися відео, які не доступні у вашому районі? MikeDirt Off Topic Discussion 1 2 травня 2007 08:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.