![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете спробувати відправити його на мене, я нічого не обіцяю, але я подивлюся на нього.
| |||
| |||
| Я послав вас PM, щоб отримати адресу електронної пошти, я старався, щоб завантажити їх тут - TXT-файлами є дуже великими. Я врятував їх як слова документами і вони занадто великі теж ...... так що я буду мати до електронної пошти їх до вас особисто. Кон |
|
| |||
| |||
| ОК, я відповів зараз. |
|
| |||
| |||
| ОК, я був трохи дивитися на ці журнали тепер, я зізнаюся, більшість з яких нічого не означає для мене, але частина, про кодеки був включений в список кодеків MPEG4, так що я не знаю, чому він не працюють. Чи є ще думають, що вони можуть мати деяке уявлення про те, що ці журнали сказати? |
|
| |||
| |||
| Інформація про типи файлів мультимедіа, що Windows Media Player підтримує Формати файлів, які не підтримуються Клацніть тут> MPEG-4 (. MP4) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я збережіть файл на робочий стіл, бо не будуть відкриватися в WMP Я потім відкрити його, на мій робочий стіл, де я врятував його, на мій VLC Media Player. Я тоді закрити його з моєї VLC, а в цей час, я можу відкрити його чудово в моєму WMP. Я можу тільки переглядати файли в WMP після Я зберіг файл на комп'ютер для після Я розглядав його з моєї програми VLC. Думки? Кон |
|
| |||
| |||
| Чи не ключ. Ось чому я залишитися осторонь від WMP. Це занадто зокрема в тому, що він хоче робити, і не робити, тоді як інші гравці просто .... робота. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я буду використовувати мій VLC Player. Спасибі, Ура, Кон |
|
| |||
| |||
| Існує, ймовірно, експерт WMP-то хто знає, як налаштувати параметри і змусити її працювати. Я знаю, перемикання медіаплеєри, якщо ви не хочете, щоб це досить складно. Чи куштували Ви це? Ви можете відтворити. MP4 медіа-файлів в Windows Media Player при установці DirectShow-сумісної MPEG-4 декодер пакетів. DirectShow-сумісної MPEG-4 декодер включати пакети Ligos LSX-MPEG Player і EnvivioTV. Для отримання додаткової інформації про Ligos LSX-MPEG Player відвідайте Ligos Веб-сайт:http://www.ligos.com (http://www.ligos.com) Для отримання додаткової інформації про EnvivioTV, відвідайте Envivio Веб-сайт:http://www.envivio.com/products/ |
|
| |||
| |||
| У мене була аналогічна проблема раніше. Я б зелений екран, і звук, але не відео. Це було. AVI, і я змінив його. Mp4, і це спрацювало. Спробуйте змінити розширення, якщо можна. Вона може працювати ...
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Управління 07 зору проблема | Razer | Office Suites & Застосування | 2 | 26 січня 2009 04:31 |
| Неможливо отримати Youtube .... | Shaun2312 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 17 вересня 2008 10:07 |
| Як я можу переглянути історію певного файлу | jacomoller | General Software чат | 2 | 5 вересня 2008 05:48 |
| Не вдається переглянути один сайт! | staceywhit | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 1 липня 2007 08:49 |
| Як дивитися відео, які не доступні у вашому районі? | MikeDirt | Off Topic Discussion | 1 | 2 травня 2007 08:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |