![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички ... Може да е в състояние да спаси моята Коледа ... Отидох да горят диск разстояние и мелодии онзи ден като Коледа до момента и тя ми каза CD шофьор не е бил инсталиран правилно ... 3 дни предишното имах били парене и чудесен музика без никакви проблеми ... той е Fujitsu Siemens AMILO лаптопа ... аз phoned производителите линия за помощ и сме направили всичко с възстановяването CD, който работи в CD устройството, така че hasn't счупени ... човекът каза по телефона може да има проблеми с някои софтуер на лаптопа ми ... аз изтри CD диск от моето устройство мениджър и се опита да определи, че по този начин, но когато се рестартира компютъра, той идва нагоре казва инсталацията се провали и това съобщение се появи на екрана HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N АТА Устройство Failed .... Моля, моля някой да ми даде някакви идеи как да се получи, че работят! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместена в Мултимедия, водачите & Codecs форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виж, ако това помага:
Връщане към диспечера на устройствата / IDE ATA / ATAPI Контролери разширите селекцията и Кликнете с десния бутон на канала, когато устройството се намира и изберете деинсталиране. След това рестартирайте и Windows автоматично ще reinstal администратора и redect & инсталира устройство (а). Ако там е Windows проблем / корупция, това може да промиване го. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Здравей благодаря за предложението, но че doesn't работа било! В CDROM doesn't инсталира правилно, когато компютърът е rebooted и просто идва с проваления съобщение и свържете устройството производителя .... съм, че и те искаха да таксува ме 60p минута защото те мислят своя софтуерен проблем, както тя призна оползотворяване диск ! HELP HELP HELP! |
|
| |||
| |||
| Съжалявам момчета мога да друс това като му все още peeing ме и аз съм изтича на идеи! |
|
| |||
| |||
| Звучи ми като диск е повреден / умира. Можеш ли да sse приводния в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Аз бях увери в 2 отделни случаи, че устройството не е повреден, тъй като се признава, ремонт диск за рестартиране меню ......... |
|
| |||
| |||
| Ами .... посланието "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N АТА Устройство Failed" подсказва друго. Можете ли да видите шофиране в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Как мога да направя това? |
|
| |||
| |||
| Аз съм малко объркана .... в пост # 4 ми каза: "The CDROM doesn't инсталира правилно, когато компютърът е rebooted и просто идва с проваления съобщение и свържете устройството производител" но сега си казвам, че ... "Той признава, ремонт диска" Дали устройството се показва в моя компютър? .... тъй като ние трябва да се установи дали е инсталиран или не? ..... ако не, тогава DONT тревожи BIOS на този етап. Ако то не се показва в My Computer, за да влезете BIOS варира, в зависимост от youtr PC / лаптоп, но, но е налице клавиатура последователност в обувка горе, ключът към Въведете BIOS (създадена), може да се показва за кратко при зареждане нагоре ..... ако той не разполага с поглед тук за различни опции: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Xbox 360 Твърд диск въпроси | orkutshare | PC & конзолата Gaming | 3 | 17 Авг 2009 09:35 |
| Високоговорители, вече не са Работа | perry553 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 12 Юни 2009 13:29 |
| Не може да отключите шофиране след употреба на Изи Drive Заключи пробен софтуер | bhaktjano | Дискове & сменяемите носители | 1 | 7 юни 2009 12:23 |
| Нуждаете се от помощ за инсталиране на диск, мощност въпроси | mtags244 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 8 януари 2008 14:18 |
| Твърд диск въпроси. | Elkay | Дискове & сменяемите носители | 8 | 23rd Юни 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |