![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni ... Můžete být schopni zachránit můj vánoční ... jsem šel vypálit CD vypnout i melodie na druhý den jako Xmas přítomné a řekl, že moje cd ovladač nebyl nainstalován správně ... i předchozí 3 dny bylo vypalování a kopírování hudby bez problémů ... je to Fujitsu Siemens AMILO laptop ... jsem volal výrobci linky a jsme celou věc s obnovou cd, který pracoval na CD, takže hasn't členěny ... ten chlápek na telefonu řekl: by mohly být problémy s nějakým softwarem na mém notebooku ... jsem vypustila CD z mého správce zařízení a snažil se to spraví, že cesta, ale i při restartu počítače dojde až vyslovením instalace selhala a tato zpráva se objeví na obrazovce HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA zařízení selhalo .... Prosím, prosím, může mi někdo dát jakékoli nápady, jak jej získat pracovní! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuta do Multimédia, Ovladače & Kodeky fóru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli to pomůže:
Vraťte se do Správce zařízení / Řadiče IDE ATA / ATAPI rozšířit výběr a klepněte pravým tlačítkem myši na kanál, kde se jednotka nachází a zvolte odinstalovat. Pak restartujte počítač a Windows automaticky přeinstalujte ovladače a redect & nainstalovat disk (y). Pokud je to závada Windows / korupce, může to splachovacími to. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| ahoj díky za návrh, ale že doesnt práce buď! CD doesnt nainstalovat správně, když se počítač restartoval a právě přichází se nepodařilo zprávu a kontaktujte výrobce zařízení .... i to udělal a chtěl poplatek mi 60p za minutu, protože si myslí, že svůj softwarový problém, protože uznal využití disku ! HELP HELP HELP! |
|
| |||
| |||
| promiňte kluci můžete i naletět tohle jako jeho stále močení mě a já jsem vyčerpání nápadů! |
|
| |||
| |||
| Zní mi to jako disk je vadný / umírá. Můžeš sse disku v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Byl jsem zajištěna na 2 samostatné příležitostech, že disk není vadný, protože uznává, že je oprava disku na rebootujte menu ......... |
|
| |||
| |||
| No .... zprávu "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA zařízení selhalo" naznačuje opak. Vidíte mechaniky v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Jak to mám udělat? |
|
| |||
| |||
| Jsem trochu zmatená .... po # 4 jsi řekl: "Cdrom doesnt instalaci správně, když se počítač restartoval a právě přichází se nepodařilo zprávu a kontaktujte výrobce zařízení" ale teď říkáte ... "uznává opravu disku" Má pohon ukázat v mém počítači? .... pokud potřebujeme zjistit, zda je nainstalován, nebo ne? ..... Pokud ano, pak dont bát bios v této fázi. Pokud se nezobrazí ve složce Tento počítač, zadejte bios se liší v závislosti na youtr PC / notebook, ale, ale, že je klávesnice sekvenci na naběhnout klíč k Enter BIOS (nastavit), mohou být zobrazeny krátce když naběhnout ..... v případě, že není se podívat sem pro různé možnosti: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xbox 360 Pevný disk otázky | orkutshare | PC a herní konzole | 3 | 17. srpna 2009 09:35 |
| Reproduktory již Práce | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 12 června 2009 13:29 |
| Nelze odemknout disk po použití Easy Drive Zamk zkušební software | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7. června 2009 12:23 |
| Potřebujete pomoc s instalací disku, moc otázek | mtags244 | Drives & Removable Media | 6 | 8. leden 2008 14:18 |
| Pevný disk otázky. | Elkay | Drives & Removable Media | 8 | 23. června 2007 12:49 |
| Thread Nástroje | |
| |