![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια καθένας ... Ενδέχεται να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Χριστούγεννα μου ... Πήγα να κάψετε ένα cd off i μελωδίες τις προάλλες ως Xmas παρουσιάσει και cd οδηγός μου είπε να μην έχει εγκατασταθεί σωστά ... 3 i προηγούμενες ημέρες είχε καύση και σχισίματος μουσική με προβλήματα ... δεν είναι ένα laptop Fujitsu Siemens AMILO ... Τηλεφώνησα οι κατασκευαστές βοηθείας και κάναμε το όλο θέμα με την είσπραξη cd το οποίο λειτουργούσε στο cd μονάδα_δίσκου έτσι hasn't σπασμένα ... ο τύπος στο τηλέφωνο είπε θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια ζητήματα με το λογισμικό σε φορητό υπολογιστή μου ... Έχω διαγράφονται από το cd drive μου συσκευή manager και προσπάθησα να το διορθώσω αυτό τον τρόπο, αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή ό, τι λέει μέχρι την εγκατάσταση έχει αποτύχει και αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στη οθόνη HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Αποτυχία .... Παρακαλώ παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά ιδέα πώς να το αποκτήσουν εργασίας!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετακινήθηκε στην Multimedia, Drivers & κωδικοποιητών φόρουμ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δες αν αυτό βοηθά:
Go back to Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers επεκτείνει το δικαίωμα επιλογής και κάντε κλικ στο κανάλι, όπου η μονάδα είναι εγκατεστημένη και επιλέξτε απεγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τα Windows και αυτόματα θα reinstal ο υπεύθυνος της επεξεργασίας και redect & εγκατάσταση της μονάδας δίσκου (-ων). Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα στο Windows / διαφθορά, αυτό μπορεί να ξεπλύνετε το. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ότι doesn't εργασίας είτε! Η cdrom doesn't εγκαταστήσετε σωστά όταν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και απλά έρχεται με το μήνυμα απέτυχε και επαφή συσκευή κατασκευαστή .... Εγώ το έκανα αυτό και ήθελαν να μου χρεώσει ένα λεπτό 60p cos νομίζουν ένα λογισμικό το θέμα, δεδομένου ότι αναγνώρισε την ανάκτηση του δίσκου !! HELP HELP HELP!! |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη παιδιά μπορούν θ χτύπημα αυτό ως την ακόμη peeing μου και είμαι εκτός λειτουργίας από ιδέες!! |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σε μένα όπως και η οδήγηση είναι ελαττωματικό / πεθαίνουν. Μπορείτε να SSE την οδήγηση στο BIOS? |
|
| |||
| |||
| Μου διαβεβαίωσε στις 2 φορές ότι η οδήγηση δεν είναι ελαττωματικά, όπως αναγνωρίζει η επισκευή του δίσκου για την επανεκκίνηση μενού ......... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν .... το μήνυμα "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ΑΤΑ συσκευής απέτυχε" δείχνει το αντίθετο. Μπορείτε να δείτε το δίσκο στο BIOS? |
|
| |||
| |||
| Πώς γίνεται αυτό;; |
|
| |||
| |||
| Είμαι λίγο συγκεχυμένη .... στη θέση # 4 είπατε: "Η cdrom doesn't εγκαταστήσετε σωστά όταν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και απλά έρχεται με το μήνυμα απέτυχε και επαφή συσκευή κατασκευαστή" αλλά τώρα που λέτε ... "αναγνωρίζει την επισκευή του δίσκου" Μήπως η μετάδοση της κίνησης δείχνουν σε υπολογιστή μου; .... όπως θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσον είναι εγκατεστημένο ή δεν είναι; ..... αν ναι, τότε DONT ανησυχείς βιογραφικά σε αυτό το στάδιο. Αν δεν δείτε στο My Computer, να εισέλθουν BIOS ποικίλλει, ανάλογα με youtr PC / Υ, αλλά όμως υπάρχει ένα πληκτρολόγιο ακολουθία κατά την εκκίνηση, το κλειδί για την Εισάγετε bios (που έχει συσταθεί) μπορεί να εμφανίζεται στιγμιαία όταν κάνετε εκκίνηση μέχρι ..... αν δεν έχει μια ματιά εδώ για διαφορετικές επιλογές: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox 360 Hard Drive θέματα | orkutshare | PC & Console Gaming | 3 | 17 Αυγ 2009 09:35 |
| Λαμβάνουν το λόγο δεν είναι πλέον Εργασίας | perry553 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 12 Ιουν 2009 13:29 |
| Δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε δίσκο μετά τη χρήση του Easy Drive Lock δίκη λογισμικό | bhaktjano | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 7 Ιουν 2009 12:23 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με το δίσκο εγκατάστασης, θέματα ενέργειας | mtags244 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 8 Ιαν 2008 14:18 |
| Hard Drive θέματα. | Elkay | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 23 Ιουν 2007 12:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |