μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Μονάδα CD δεν εργάζονται πλέον - Λογισμικό θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 08:34
Μέλος Ομάδα

Default Μονάδα CD δεν εργάζονται πλέον - Λογισμικό θέματα

Γεια καθένας ...
Ενδέχεται να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Χριστούγεννα μου ... Πήγα να κάψετε ένα cd off i μελωδίες τις προάλλες ως Xmas παρουσιάσει και cd οδηγός μου είπε να μην έχει εγκατασταθεί σωστά ... 3 i προηγούμενες ημέρες είχε καύση και σχισίματος μουσική με προβλήματα ... δεν είναι ένα laptop Fujitsu Siemens AMILO ... Τηλεφώνησα οι κατασκευαστές βοηθείας και κάναμε το όλο θέμα με την είσπραξη cd το οποίο λειτουργούσε στο cd μονάδα_δίσκου έτσι hasn't σπασμένα ... ο τύπος στο τηλέφωνο είπε θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποια ζητήματα με το λογισμικό σε φορητό υπολογιστή μου ... Έχω διαγράφονται από το cd drive μου συσκευή manager και προσπάθησα να το διορθώσω αυτό τον τρόπο, αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή ό, τι λέει μέχρι την εγκατάσταση έχει αποτύχει και αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στη οθόνη HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Αποτυχία ....
Παρακαλώ παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά ιδέα πώς να το αποκτήσουν εργασίας!!
Old 22 Δεκ 2007, 09:41
Διαχειριστής Ομάδα

Μετακινήθηκε στην Multimedia, Drivers & κωδικοποιητών φόρουμ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 09:42
Ομάδα Δωρητών

Δες αν αυτό βοηθά:

Go back to Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers επεκτείνει το δικαίωμα επιλογής και κάντε κλικ στο κανάλι, όπου η μονάδα είναι εγκατεστημένη και επιλέξτε απεγκαταστήσετε.
Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τα Windows και αυτόματα θα reinstal ο υπεύθυνος της επεξεργασίας και redect & εγκατάσταση της μονάδας δίσκου (-ων).
Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα στο Windows / διαφθορά, αυτό μπορεί να ξεπλύνετε το.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 23 του Δεκεμβρίου 2007, 13:07
Μέλος Ομάδα

Γεια σας ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ότι doesn't εργασίας είτε! Η cdrom doesn't εγκαταστήσετε σωστά όταν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και απλά έρχεται με το μήνυμα απέτυχε και επαφή συσκευή κατασκευαστή .... Εγώ το έκανα αυτό και ήθελαν να μου χρεώσει ένα λεπτό 60p cos νομίζουν ένα λογισμικό το θέμα, δεδομένου ότι αναγνώρισε την ανάκτηση του δίσκου !!
HELP HELP HELP!!
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 15:05
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη παιδιά μπορούν θ χτύπημα αυτό ως την ακόμη peeing μου και είμαι εκτός λειτουργίας από ιδέες!!
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 17:58
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σε μένα όπως και η οδήγηση είναι ελαττωματικό / πεθαίνουν.

Μπορείτε να SSE την οδήγηση στο BIOS?
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 04:48
Μέλος Ομάδα

Μου διαβεβαίωσε στις 2 φορές ότι η οδήγηση δεν είναι ελαττωματικά, όπως αναγνωρίζει η επισκευή του δίσκου για την επανεκκίνηση μενού .........
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 05:26
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν .... το μήνυμα "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ΑΤΑ συσκευής απέτυχε" δείχνει το αντίθετο.

Μπορείτε να δείτε το δίσκο στο BIOS?
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 05:30
Μέλος Ομάδα

Πώς γίνεται αυτό;;
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 05:46
Ομάδα Δωρητών

Είμαι λίγο συγκεχυμένη .... στη θέση # 4 είπατε:

"Η cdrom doesn't εγκαταστήσετε σωστά όταν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή και απλά έρχεται με το μήνυμα απέτυχε και επαφή συσκευή κατασκευαστή"

αλλά τώρα που λέτε ...

"αναγνωρίζει την επισκευή του δίσκου"

Μήπως η μετάδοση της κίνησης δείχνουν σε υπολογιστή μου; .... όπως θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσον είναι εγκατεστημένο ή δεν είναι; ..... αν ναι, τότε DONT ανησυχείς βιογραφικά σε αυτό το στάδιο.

Αν δεν δείτε στο My Computer, να εισέλθουν BIOS ποικίλλει, ανάλογα με youtr PC / Υ, αλλά όμως υπάρχει ένα πληκτρολόγιο ακολουθία κατά την εκκίνηση, το κλειδί για την Εισάγετε bios (που έχει συσταθεί) μπορεί να εμφανίζεται στιγμιαία όταν κάνετε εκκίνηση μέχρι ..... αν δεν έχει μια ματιά εδώ για διαφορετικές επιλογές:

http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Xbox 360 Hard Drive θέματα orkutshare PC & Console Gaming 3 17 Αυγ 2009 09:35
Λαμβάνουν το λόγο δεν είναι πλέον Εργασίας perry553 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 12 Ιουν 2009 13:29
Δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε δίσκο μετά τη χρήση του Easy Drive Lock δίκη λογισμικό bhaktjano Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 7 Ιουν 2009 12:23
Χρειάζεστε βοήθεια με το δίσκο εγκατάστασης, θέματα ενέργειας mtags244 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 8 Ιαν 2008 14:18
Hard Drive θέματα. Elkay Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 23 Ιουν 2007 12:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.