![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svatko Hi ... Vi svibanj moći spasiti moj božić ... JA je otišao to izgorjeti cd off i melodija druge dan kao Božić prisutan i on je rekao moj cd vozač nije bio ispravno instaliran ... 3 dana sam bio prethodni gori i sjajan glazba bez ikakvih problema ... to je Fujitsu Siemens AMILO laptop ... ja telefonom proizvođači Helpline i nismo cijelu stvar sa recovery cd koji je radio u CD pogon tako da razbije hasn't ... Gvido na telefonu rekao tu bi moglo biti problema sa nekim softver na moj laptop ... I've izbrisana CD iz mog Device Manager i pokušao to škripac Internet na taj način, ali našto ja ponovno podizanje sustava računalo dolazi do rekavši instalacija nije uspjela te se pojavljuje na ovu poruku zaslonsko HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed .... Molimo vas molim, dajte mi može netko bilo koji ideja kako to rade! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premještena u Multimediji, Drivers & codec forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidite li ovo pomaže:
Vratite se u Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers proširiti izbor i pravo kliknite na kanalu gdje je pogon nalazi se i odaberite deinstalirati. Tada se ponovo pokrenuti i Windows će automatski reinstal kontroler i redect & instalirati pogon (e). Ako postoji Windows glitch / korupcije, ovaj svibanj flush it out. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| hi hvala za prijedlog, ali da se funkcionirati bilo! CD-ROM se ispravno instalirati kad računalo ponovno podizanje sustava i pravedan dogoditi se gore sa propali poruku i kontaktirajte proizvođača uređaja .... sam da i oni htjeli mi naplatiti 60p minute cos misle njegove softverski problem, jer je prepoznala recovery disk ! POMOĆ POMOĆ POMOĆ! |
|
| |||
| |||
| ispričavam se dečki mogu naletjeti ovo kao još uvijek njegova me off peeing i Im 'trčanje vanjska strana od ideja! |
|
| |||
| |||
| To mi zvuči kao pogon neispravan / umiranje. Možete li SSE pogon u bios? |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio osiguran na 2 navrata da je pogon nije neispravan jer priznaje popravak disk na pokretanje meni ......... |
|
| |||
| |||
| Pa .... poruku "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed" sugerira drugačije. Mogu li vidjeti pogonom u bios? |
|
| |||
| |||
| Kako ću to učiniti? |
|
| |||
| |||
| Ja sam malo zbunjena .... u post # 4 te je rekao: "The cdrom se ispravno instalirati kad računalo ponovno podizanje sustava i pravedan dogoditi se gore sa propali poruku i kontaktirajte proizvođača uređaja" ali sad ti govoriš ... "To priznaje popravak disk" Da li se voziti prikazati u My Computer? .... kao što nam je potrebno da se uspostavi da li je instaliran ili ne? ..... ako to ne, onda ne morate brinuti o BIOS-u ovoj fazi. Ako to ne prikazati u My Computer da unesete bios varira, ovisno o youtr PC / laptop, ali već je tastatura sekvence u boot up, ključ Unesite bios (postaviti) svibanj nakratko biti prikazana kada čizma gore ..... ako nema pogledati ovdje za različite opcije: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Xbox 360 hard disk pitanja | orkutshare | PC & konzole Igre | 3 | 17. kolovoz 2009 09:35 |
| Govornici nisu više radnih | perry553 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 12. lipnja 2009 13:29 |
| Ne mogu otključati koristeći pogon nakon Easy Drive Lock suđenje softvera | bhaktjano | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 7. lipnja 2009 12:23 |
| Trebate li pomoć s diska instalirati, moć brojeva | mtags244 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 8. siječanj 2008 14:18 |
| Hard disk pitanja. | Elkay | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 23. lipnja 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |