![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek ... Lehet, hogy a Save My christmas ... Elmentem éget egy CD-t le i dallamok a minap a karácsonyt, és azt mondta a driver cd nem volt telepítve ... 3 nappal korábbi i volt az égetés és a remek zene -val nem probléma ... ez egy Fujitsu Siemens Amilo laptop ... én telefonált a gyártók segélyvonal és mi volt az egész dolog a helyreállítási CD-t, amely dolgozott a CD-meghajtó, így hasn't broken ... a srác a telefonban azt mondta lehetne kérdéseket egyes szoftverek on my laptop ... én törölte a CD-meghajtó az én Eszközkezelőt és próbált meg így, de amikor újraindítja a számítógépet, azt mondja ki a telepítés nem sikerült, és ez az üzenet jelenik meg képernyő HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device sikertelen .... Kérjük, legyen szíves tud valaki adjon nekem valami ötleted, hogyan dolgozik értem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Átkerül a multimédia, Drivers & Codecs fórum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lásd, ha ez segít:
Menj vissza a Device Manager / IDE ATA / ATAPI vezérlők bővíteni a kiválasztás és a jobb klikk a csatorna, ahol a meghajtó található, és válassza az Eltávolítás parancsot. Ezután indítsa újra a Windows automatikusan reinstal az ellenőr és redect & telepíti a meghajtó (k). Ha van egy Windows glitch / korrupció, ez kimosni. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| szia köszi a javaslatot, de nem dolgozik sem! A cdrom doesnt telepíti megfelelően, ha a számítógép újraindítása, és csak jön ki az üzenetet, és nem sikerült kapcsolatba készülék gyártója .... Én csináltam, és akartak díjat nekem 60p egy kicsit, mert azt hiszik, hogy a szoftver a kérdést, hogy ismerik a helyreállítási lemez ! HELP HELP HELP! |
|
| |||
| |||
| Bocs srácok tudom bump ez, mint a még mindig pisilnek le rám, és én vagyok Kifutunk az ötleteket! |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, hogy nekem, mint a meghajtó a hibás / haldokló. Tud sse a meghajtót a BIOS-ban? |
|
| |||
| |||
| Már biztos a 2 külön is, hogy a meghajtó nem hibás, mivel felismeri a javítás lemezt a reboot menü ......... |
|
| |||
| |||
| Nos .... Az üzenet "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed" javasolja másképpen. Látja a meghajtó a bios? |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudok csinálni? |
|
| |||
| |||
| Én egy kicsit összezavarodtam .... utáni # 4 akkor azt mondta: "A cdrom doesnt telepíti megfelelően, ha a számítógép újraindítása, és csak jön ki az üzenetet, és nem sikerült kapcsolatba készülék gyártó" de most te mondod ... "elismeri a javítási lemez" Ea gépjárművezetéshez show in My Computer? .... mivel meg kell állapítani, hogy telepítve van, vagy nem? ..... Ha igen, akkor ne aggódj bios ebben a szakaszban. Ha ez nem derül ki a My Computer, hogy a BIOS változik, attól függően, youtr PC / Laptop, de van, de a billentyűzet szekvencia a boot up, a legfontosabb, hogy a BIOS (set up) is megjelenik, ha röviden boot up ..... ha nem is látod itt a különböző lehetőségek közül: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |