![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם ... ייתכן שתוכל לשמור את חג המולד ... הלכתי לצרוב תקליטור tunes ממני אני באותו יום כמו חג המולד הנוכחי והוא אמר לי את תקליטור מנהל ההתקן לא הותקן כראוי ... 3 ימים קודם הייתי צריבת מוסיקה ו מצוין ללא שום בעיות ... זהו Fujitsu Siemens AMILO הנייד ... אני phoned ליצרנים helpline וכן עשינו את כל העניין עם התאוששות CD אשר עבדו ב התקליטורים כך hasn't שבור ... הבחור בטלפון אמר יכול להיות שיש בעיות עם כמה תוכנות על המחשב הנישא שלי ... אני כבר נמחק התקליטורים שלי מנהל ההתקנים וניסה לתקן את זה ככה אבל כשאני לאתחל את המחשב זה מגיע למעלה אומר ההתקנה נכשלה הזו תופיע ההודעה על מסך HL-DT-ST DVDRAM GSA-ATA T10N ההתקנים נכשלה .... בבקשה בבקשה מישהו יכול לתת לי שום רעיונות איך להשיג את זה עובד! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגיע מולטימדיה, Drivers & רכיבי Codec הפורום.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תראה אם זה עוזר:
חזור אל מנהל ההתקנים / IDE ATA / ATAPI Controllers להרחיב את זכות הבחירה ואת הערוץ לחץ על הכונן שבו נמצאת ובחר הסר התקנה. לאחר מכן אתחול מחדש של Windows באופן אוטומטי את reinstal וכן redect & להתקין את הכונן (ים). אם יש תקלה של Windows / שחיתות, זה עלול לשטוף במים את זה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| היי תודה על ההצעה אבל זה doesn't עבודה אחת!! את CDROM doesn't להתקין כראוי כאשר המחשב rebooted ופשוט מגיע עם שנכשל הודעת פנה ליצרן ההתקן .... אני עשיתי את זה והם רצו לחייב אותי 60p דקה חסת עלים שהם חושבים על תוכנה הבעיה כפי שהיא הכירו את שחזור דיסק ! עזרה עזרה עזרה! |
|
| |||
| |||
| מצטער חבר 'ה, אני יכול לפגוש את זה כ שלה עדיין peeing אותי ואני ואוזל של רעיונות! |
|
| |||
| |||
| זה נשמע לי כמו הכונן פגום / גוסס. האם אתה יכול sse הכונן ב-BIOS? |
|
| |||
| |||
| אני כבר בטוח ב 2 מקרים נפרדים כי הכונן אינו פגום כפי שהוא מזהה את הדיסק על תיקון אתחול מחדש בתפריט ......... |
|
| |||
| |||
| ובכן .... את ההודעה "HL-DT-ST DVDRAM GSA-ATA T10N ההתקנים נכשלה" מרמזת אחרת. האם אתה יכול לראות את כונן ה-BIOS? |
|
| |||
| |||
| איך אני עושה את זה?? |
|
| |||
| |||
| אני קצת מבולבלת .... הודעה # 4 ב שאמרת: "ה CDROM doesn't להתקין כראוי כאשר המחשב rebooted ופשוט מגיע עם שנכשל הודעת פנה ליצרן ההתקן" אבל עכשיו אתה אומר ... "תיקון זה מזהה את הדיסק" האם להציג את הכונן במחשב שלי? .... כפי שאנו צריכים לקבוע אם הוא מותקן או לא? ..... אם כן, אז dont BIOS לדאוג בשלב זה. אם הוא אינו מופיע במחשב שלי, כדי להיכנס ל-BIOS משתנה בהתאם youtr PC / Laptop, אבל אבל יש מקלדת ברצף האתחול לעבר למעלה, כדי להזין את מפתח ה-BIOS (להגדיר) ניתן להציג בקצרה בעת האתחול למעלה ..... אם זה לא נראה כאן אפשרויות שונות: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox 360 Hard Drive בעיות | orkutshare | PC & קונסולת משחקים | 3 | -17 אוגוסט 2009 09:35 |
| הדוברים כבר לא עובד | perry553 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 12th יוני 2009 13:29 |
| אין אפשרות לפתוח באמצעות כונן לאחר כונן נעל נוחה המשפט התוכנה | bhaktjano | כוננים & נשלפת | 1 | 7 יוני 2009 12:23 |
| צריך עזרה עם כונן הדיסק להתקין, בעיות כוח | mtags244 | כוננים & נשלפת | 6 | 8 ינואר 2008 14:18 |
| בעיות בכונן הקשיח. | Elkay | כוננים & נשלפת | 8 | 23 יוני 2007 12:49 |
| שרשרת כלים | |
| |