![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone ... Jūs varat saglabāt manu Ziemassvētku ... i devās dedzināt cd off i melodijas otro dienu kā Ziemsvētki klāt un tā teica mans cd vadītājs nebija pareizi uzstādīts ... 3 dienas iepriekš biju dedzināšanu un izvilkšanas mūzika bez problēmām ... Ir FUJITSU SIEMENS AMILO klēpjdators ... man piezvanīja ražotāji palīdzības līnijas un mēs visa lieta ar atjaunošanas cd, kas strādāja cd drive tāpēc hasn't šķelto ... uz telefona puisis teica varētu būt problēmas ar dažiem programmatūras savu klēpjdatoru ... Esmu svītrots cd drive from my Device Manager un centās noteikt to, ka veids, bet kad es pārstartēt datoru, tā nāk līdz sakot uzstādīšana nav izdevies un šis ziņojums parādās ekrāns HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed .... Lūdzu, lūdzu, var kāds man kādas idejas, kā to iegūt strādā!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcelts uz Multimedia, Drivers & Codecs forums.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Redzētu, vai tas palīdz:
Doties atpakaļ uz Device Manager / IDE ATA / ATAPI Controllers paplašināt izvēles un labo klikšķi kanāls, kur disks atrodas un izvēlieties atinstalēt. Tad reboot un Windows automātiski reinstal kontrolieris un redect & install drive (s). Ja tur ir Windows glitch / korupciju, tas var flush it out. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| hi paldies par ieteikumu, bet doesn't strādā vai nu! CDROM doesn't install pareizi, ja dators ir rebooted un tikai nāk līdzi nav ziņu un sazinieties ar ierīces ražotāju .... i to izdarīja, un viņi vēlas iekasēt man 60p minūtē cos, viņuprāt, tās programmatūras jautājumu kā tas atzīts atjaunošanas disks !! HELP HELP HELP!! |
|
| |||
| |||
| sorry guys varu sasist this one up, jo tās joprojām peeing mani off un es skrienu no idejas!! |
|
| |||
| |||
| Tas skan, man, piemēram, disks ir kļūdains / mirst. Vai jūs SSE disku BIOS? |
|
| |||
| |||
| Esmu bijusi nodrošināta uz 2 dažādiem reizes, ka disks nav kļūdains, jo tā atzīst, remonts disks par reboot izvēlnē ......... |
|
| |||
| |||
| Labi .... ziņojumu "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed" piedāvā citādi. Vai jūs varat redzēt disku BIOS? |
|
| |||
| |||
| Kā es varu izdarīt? |
|
| |||
| |||
| Es esmu mazliet mulsina .... in # 4 pastu jums teica: "CDROM doesn't install pareizi, ja dators ir rebooted un tikai nāk līdzi nav ziņu un sazinieties ar ierīces ražotāju" bet tagad jūs sakāt ... "tā atzīst remonts disks" Vai drive rādīt My Computer? .... jo mums ir vajadzīgi, lai noteiktu, vai tas ir uzstādīts vai ne? ..... ja tā, tad dont jāuztraucas par bios šajā posmā. Ja tā nav izstāde, My Computer, ieiet BIOS ir atšķirīgs, atkarībā no youtr PC / Laptop, bet taču ir klaviatūra secību zābaku augšu, taustiņu, lai BIOS (izveidota) var tikt parādīta mirkli, kad boot up ..... ja tas nav apskatīt šeit opcijām: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |