![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone ... Można zapisać moje christmas ... i udał się do nagrywania płyt CD i off dostraja drugi dzień jako xmas obecnych i powiedział mój cd kierowca nie został prawidłowo zainstalowany ... 3 dni poprzednich i zostały palenie i zgrywania muzyki bez problemów ... to Fujitsu Siemens Amilo laptop ... I zadzwonił producentów zaufania i zrobiliśmy wszystkiego z odzysku CD, która pracowała w stacji dysków CD więc hasn't łamane ... facet przez telefon powiedział nie mogą być pewne problemy z oprogramowaniem na moim laptopie ... I've usunięta cd dysk z mojego menedżera urządzeń i próbował naprawić, ale w ten sposób, kiedy i ponownym uruchomieniu komputera pojawia się to powiedzenie instalacja nie powiodła się i ten komunikat pojawia się na ekran HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed .... Proszę proszę może ktoś da mi jakieś pomysły, jak uzyskać to działa! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przeniesiono do Multimedia, sterowniki i kodeki forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zobacz czy to pomoże:
Wróć do Menedżera urządzeń / Kontrolery IDE ATA / ATAPI rozwinąć wyboru i kliknij prawym przyciskiem myszy na kanale, w którym znajduje się dysk i wybierz odinstaluj. Następnie należy ponownie uruchomić komputer i system Windows zostanie automatycznie reinstal kontrolera i redect & zainstalowania dysku (-ów). Jeśli istnieje Windows glitch / korupcji, może to flush it out. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| hi, dzięki za sugestię, ale nie robi albo praca! CDROM doesnt zainstalować prawidłowo, gdy komputer jest uruchomiony ponownie i po prostu wyjdzie z uszkodzonego urządzenia i skontaktować się komunikat producenta .... i to zrobił i chcą mnie opłaty 60p za minutę cos ich zdaniem jest to kwestia oprogramowania, ponieważ uznała odzyskiwania dysku ! HELP HELP HELP! |
|
| |||
| |||
| sorry guys można wyrżnąć tego jako jej nadal sika mnie i mi się pomysły! |
|
| |||
| |||
| Brzmi to jak dla mnie dysk jest uszkodzony / umierania. Czy SSE dysku w BIOS? |
|
| |||
| |||
| I've been zapewnione na 2 różnych okazjach, że dysk nie jest wadliwy, ponieważ uznaje naprawy dysku na restarcie menu ......... |
|
| |||
| |||
| Więc .... komunikat "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed" sugeruje inaczej. Czy dysku w BIOS? |
|
| |||
| |||
| Jak to zrobić? |
|
| |||
| |||
| I'm a bit confused .... w post # 4 powiedział pan: "CDROM doesnt zainstalować prawidłowo, gdy komputer jest uruchomiony ponownie i po prostu wyjdzie z uszkodzonego urządzenia i skontaktować się komunikat producenta" ale teraz pan mówi ... "uznaje naprawy dysku" Czy dysk pokazać w oknie Mój komputer? .... ponieważ musimy ustalić, czy jest zainstalowany, czy nie? ..... Jeśli tak, to dont martwić bios na tym etapie. Jeśli go nie pokazuje w oknie Mój komputer, aby wprowadzić system BIOS jest różna, w zależności od youtr PC / Laptop, ale istnieje jednak na klawiaturze sekwencję rozruchu, Klucz do Enter BIOS (set up) może być wyświetlany na krótko po rozruchu ..... jeśli nie ma się tu różne opcje: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |