![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci ... Môžete byť schopní zachrániť môj vianočné ... jsem šel napáliť CD vypnúť aj melódie na druhý deň ako Xmas prítomné a povedal, že moje cd ovládač nebol nainštalovaný správne ... i predchádzajúce 3 dni bolo vypaľovanie a kopírovanie hudby bez problémov ... je to Fujitsu Siemens AMILO laptop ... som volal výrobcovia linky a sme celú záležitosť s obnovou cd, ktorý pracoval na CD, takže hasn't členia ... ten chlapík na telefóne povedal: by mohli byť problémy s nejakým softvérom na mojom notebooku ... som vypustila CD z môjho správca zariadenia a snažil sa to spraví, že cesta, ale aj pri reštarte počítača dôjde až vyslovením inštalácia zlyhala a táto správa sa objaví na obrazovke HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA zariadenie zlyhalo .... Prosím, prosím, môže mi niekto dať akékoľvek nápady, ako ho získať pracovné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do Multimédiá, Ovládače & Kodeky fóre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme, jestli to pomôže:
Vráťte sa do Správca zariadení / Radiče IDE ATA / ATAPI rozšíriť výber a kliknite pravým tlačidlom myši na kanál, kde sa jednotka nachádza a vyberte odinštalovať. Potom reštartujte počítač a Windows automaticky preinštalujte ovládače a redect & nainštalovať disk (y). Ak je to chyba Windows / korupcie, môže to splachovacími to. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| ahoj díky za návrh, ale že doesnt práce buď! CD doesnt nainštalovať správne, keď sa počítač restartoval a práve prichádza sa nepodarilo správu a kontaktujte výrobcu zariadenia .... aj to urobil a chcel poplatok mi 60p za minútu, pretože si myslí, že svoj softvérový problém, pretože uznal využitie disku ! HELP HELP HELP! |
|
| |||
| |||
| prepáčte chlapci môžete aj naletět tohle ako jeho čoraz močenie mě a já jsem vyčerpania nápadov! |
|
| |||
| |||
| Znie mi to ako disk je chybný / zomiera. Môžeš SSE disku v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Bol som zabezpečená na 2 samostatné príležitostiach, že disk nie je chybný, pretože uznáva, že je oprava disku na rebootujte menu ......... |
|
| |||
| |||
| No .... správu "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA zariadenia zlyhalo" naznačuje opak. Vidíte mechaniky v BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Ako to mám urobiť? |
|
| |||
| |||
| Som trochu zmätená .... po # 4 jsi povedal: "Cdrom doesnt inštalácii správne, keď sa počítač restartoval a práve prichádza sa nepodarilo správu a kontaktujte výrobcu zariadenia" ale teď říkáte ... "uznáva opravu disku" Má pohon ukázať v mojom počítači? .... ak potrebujeme zistiť, či je nainštalovaný, alebo nie? ..... Ak áno, potom dont báť bios v tejto fáze. Ak sa nezobrazuje v priečinku Tento počítač, zadajte bios sa líšia v závislosti na youtr PC / notebook, ale, ale, že je klávesnica sekvenci na naběhnout kľúč k Enter BIOS (nastaviť), môžu byť zobrazené krátko keď naběhnout ..... v prípade, že nie je sa pozrieť sem pre rôzne možnosti: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xbox 360 Pevný disk otázky | orkutshare | PC a herné konzoly | 3 | 17. augusta 2009 09:35 |
| Reproduktory už Práca | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 12 júna 2009 13:29 |
| Nedá odomknúť disk po použití Easy Drive Zamky skúšobný softvér | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7. júna 2009 12:23 |
| Potrebujete pomoc s inštaláciou disku, moc otázok | mtags244 | Drives & Removable Media | 6 | 8. január 2008 14:18 |
| Pevný disk otázky. | Elka | Drives & Removable Media | 8 | 23. júna 2007 12:49 |
| Thread Tools | |
| |