мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

ЦД погон више не раде - Софтуаре питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Нов 2007, 08:34
Мембер Гроуп

Свако Хи ...
Ви мај моћи спасити мој Божић ... ЈА је отишао за изгорети цд офф и мелодија друге дан као Божић присутан и он је рекао мој цд возач није био исправно инсталиран ... 3 дана сам био претходни гори и сјајан музика без икаквих проблема ... то је Фујитсу Сиеменс Амила лаптоп ... ја телефоном произвођачи Хелплине и нисмо целу ствар са рецоверы цд који је радио у ЦД погон тако да разбије хасн'т ... тип на телефону рекао ту би могло бити проблема са неким софтвер на мој лаптоп ... И'ве избрисана ЦД из мог Девице Манагер и покушава за шкрипац то на тај начин, ипак нашто ја поново подизање система рачунар долази до рекавши инсталација није успела те се појављује на ову поруку корисничко ХЛ-ДТ-СТ ДВДР ГСА-Т10Н АТА Девице Фаилед ....
Молимо вас молим, дајте ми може неко било који идеја како да то раде!
Old 22 про 2007, 09:41
Администратор Гроуп

Премештена у Мултимедија, Дриверс & Цодец форум.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 22. Нов 2007, 09:42
Донаторска Група

Видите ли ово помаже:

Врати се у Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс проширити избор и право кликните на каналу где је погон налази се и изаберите деинсталирам.
Тада се поново покренути и Уиндоус ће аутоматски реинстал контролер и редецт & инсталирате погон (е).
Ако постоји Уиндоус глитцх / корупције, овај мај флусх ит оут.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 23. Нов 2007, 13:07
Мембер Гроуп

бок хвала за предлог, али да се посао било! ЦД-РОМ се исправно инсталирати кад рачунар поново подизање система и праведан догодити се сеттле са пропали поруку и контактирајте произвођача уређаја .... сам да и они хтели ми наплатити 60п минуте цос мисле његове софтверски проблем, јер је препознала рецоверы диск !
ПОМОЋ ПОМОЋ ПОМОЋ!
Old 5. Мар 2008, 15:05
Мембер Гроуп

извињавамо се момци могу налетети ово као још увек његова ме офф пееинг и Им 'трчање вањска страна од идеја!
Old 5. Мар 2008, 17:58
Донаторска Група

То ми звучи као погон неисправан / умирање.

Можете ли ССЕ погон у БИОС-?
Old 7. јануар 2008, 04:48
Мембер Гроуп

Иве 'био осигуран на 2 наврата да је погон није неисправан јер признаје поправку диск на покретање мени .........
Old 7. Јул 2008, 05:26
Донаторска Група

Па .... поруку "ХЛ-ДТ-СТ ДВДР ГСА-Т10Н АТА Девице Фаилед" сугерише другачије.

Могу ли видети погоном у БИОС-?
Old 7. Јул 2008, 05:30
Мембер Гроуп

Како ћу то учинити?
Old 7. Јул 2008, 05:46
Донаторска Група

Ја сам мало збуњена .... у пост # 4 те је рекао:

"Тхе цдром се исправно инсталирати кад рачунар поново подизање система и праведан догодити се сеттле са пропали поруку и контактирајте произвођача уређаја"

али сад ти говориш ...

"То признаје поправку диск"

Да ли се возити приказати у Мы Цомпутер? .... као што нам је потребно да се успостави да ли је инсталиран или не? ..... ако то не, онда не морате бринути о БИОС-у овој фази.

Ако то не прикаже у Мы Цомпутер да унесете БИОС-варира, зависно о ыоутр ПЦ / лаптоп, али већ је тастатура секвенце у боот уп, кључ Унесите БИОС (поставити) мај накратко бити приказана када чизма сеттле ..... ако нема погледати овде за различите опције:

хттп://ууу.мицхаелстевенстецх.цом/биос_мануфацтурер.хтм
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц