![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Свако Хи ... Ви мај моћи спасити мој Божић ... ЈА је отишао за изгорети цд офф и мелодија друге дан као Божић присутан и он је рекао мој цд возач није био исправно инсталиран ... 3 дана сам био претходни гори и сјајан музика без икаквих проблема ... то је Фујитсу Сиеменс Амила лаптоп ... ја телефоном произвођачи Хелплине и нисмо целу ствар са рецоверы цд који је радио у ЦД погон тако да разбије хасн'т ... тип на телефону рекао ту би могло бити проблема са неким софтвер на мој лаптоп ... И'ве избрисана ЦД из мог Девице Манагер и покушава за шкрипац то на тај начин, ипак нашто ја поново подизање система рачунар долази до рекавши инсталација није успела те се појављује на ову поруку корисничко ХЛ-ДТ-СТ ДВДР ГСА-Т10Н АТА Девице Фаилед .... Молимо вас молим, дајте ми може неко било који идеја како да то раде! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Премештена у Мултимедија, Дриверс & Цодец форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видите ли ово помаже:
Врати се у Девице Манагер / ИДЕ АТА / АТАПИ Цонтроллерс проширити избор и право кликните на каналу где је погон налази се и изаберите деинсталирам. Тада се поново покренути и Уиндоус ће аутоматски реинстал контролер и редецт & инсталирате погон (е). Ако постоји Уиндоус глитцх / корупције, овај мај флусх ит оут. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| бок хвала за предлог, али да се посао било! ЦД-РОМ се исправно инсталирати кад рачунар поново подизање система и праведан догодити се сеттле са пропали поруку и контактирајте произвођача уређаја .... сам да и они хтели ми наплатити 60п минуте цос мисле његове софтверски проблем, јер је препознала рецоверы диск ! ПОМОЋ ПОМОЋ ПОМОЋ! |
|
| |||
| |||
| извињавамо се момци могу налетети ово као још увек његова ме офф пееинг и Им 'трчање вањска страна од идеја! |
|
| |||
| |||
| То ми звучи као погон неисправан / умирање. Можете ли ССЕ погон у БИОС-? |
|
| |||
| |||
| Иве 'био осигуран на 2 наврата да је погон није неисправан јер признаје поправку диск на покретање мени ......... |
|
| |||
| |||
| Па .... поруку "ХЛ-ДТ-СТ ДВДР ГСА-Т10Н АТА Девице Фаилед" сугерише другачије. Могу ли видети погоном у БИОС-? |
|
| |||
| |||
| Како ћу то учинити? |
|
| |||
| |||
| Ја сам мало збуњена .... у пост # 4 те је рекао: "Тхе цдром се исправно инсталирати кад рачунар поново подизање система и праведан догодити се сеттле са пропали поруку и контактирајте произвођача уређаја" али сад ти говориш ... "То признаје поправку диск" Да ли се возити приказати у Мы Цомпутер? .... као што нам је потребно да се успостави да ли је инсталиран или не? ..... ако то не, онда не морате бринути о БИОС-у овој фази. Ако то не прикаже у Мы Цомпутер да унесете БИОС-варира, зависно о ыоутр ПЦ / лаптоп, али већ је тастатура секвенце у боот уп, кључ Унесите БИОС (поставити) мај накратко бити приказана када чизма сеттле ..... ако нема погледати овде за различите опције: хттп://ууу.мицхаелстевенстецх.цом/биос_мануфацтурер.хтм |