az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

CD artık çalışan sürücü - Yazılım konular

Reply

Konu Araçları
Old 22 Aralık 2007, 08:34
Üye Grubu

Herkese merhaba ...
Benim yılbaşı kaydetmek mümkün olabilir ... Bir Xmas bugünkü gibi şarkı geçen gün bir CD yakma gittik ve CD sürücüsü doğru yüklü değildi ... 3 gün önceki ben yanma olduğunu ve müzik programı dedi herhangi bir sorun ile ... bir Fujitsu Siemens AMILO dizüstü ... I üreticilerine yardım telefon ve bu yüzden kırık hasn't olan CD sürücüsüne ... Telefondaki adam dedi çalıştı CD kurtarma ile herşeyi yaptım Orada benim laptop bazı yazılım ile sorunlar ... Ben cihaz yöneticisinden cd sürücü sildiniz ve bu şekilde düzeltmek için ama ben en fazla yükleme ve başarısız oldu, bu mesajı görünür söyleyerek gelen bilgisayarı yeniden başlatın olabilir Ekran HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Aygıt Başarısız ....
Lütfen, lütfen biri bana nasıl iş almak için herhangi bir fikir verebilir!
Old 22 Aralık 2007, 09:41
Yönetici Grubu

Multimedya, Sürücüler ve Codec forumu taşındı.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Aralık 2007, 09:42
Bağış Grubu

Bu yardımcı olur görün:

Geri Aygıt Yöneticisi git / IDE ATA / ATAPI Denetleyiciler seçim ve sağ kanal burada sürücü ve kaldırma yer genişletin.
Daha sonra yeniden başlatın ve Windows otomatik olarak kontrol reinstal ve redect ve sürücü (ler) yükleyin.
Eğer bir Windows aksaklık's / yolsuzluk, bu çıkışı floş Mayıs

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 23 Aralık 2007, 13:07
Üye Grubu

öneriniz için teşekkür merhaba ama doesnt iş ya! CD doesnt düzgün yükledikten bilgisayarın yeniden başlatılması ve sadece başarısız mesajı ve iletişim cihazı üreticisi .... i gelir yaptı ve beni düşünmek 60p bir dakika marul ücret istedim ve bir yazılım sorunu olarak kurtarma diski tanınan !
YARDIM YARDIM YARDIM!
Old 5 Ocak 2008, 15:05
Üye Grubu

üzgünüm beyler ben olarak hala bana Peeing ve fikir bitiyor bu iterek olabilir!
Old 5 Ocak 2008, 17:58
Bağış Grubu

Bana sürücü gibi hatalı olduğunu / ölmek geliyor.

Size BIOS'unda sürücü sse miyim?
Old 7 Ocak 2008, 04:48
Üye Grubu

Ben 2 ayrı zaman olarak da yeniden başlatma menüsünde tamir disk ......... tanımaktadır, sürücünün hatalı değildir üzerinde emin oldum
Old 7 Ocak 2008, 05:26
Bağış Grubu

Şey .... Mesajı "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Aygıt Başarısız" başka göstermektedir.

Size BIOS'unda sürücü görebilir miyim?
Old 7 Ocak 2008, 05:30
Üye Grubu

ne yapabilirim ki?
Old 7 Ocak 2008, 05:46
Bağış Grubu

Biraz karıştı .... yaşıyorum Mesaj # 4 size dedi ki:

"Bu CD doesnt düzgün yükledikten bilgisayar ve yeniden başlatılması sadece başarısız mesajı ve iletişim cihazı üreticisi ile geliyor"

ama şimdi diyorsun sen ...

"it" tamir disk tanımaktadır

Bilgisayarım'da sürücü gösterir mi? .... gibi olup olmadığını yüklü kurmak gerekir? ..... Eğer, bu aşamada BIOS hakkında sonra dont endişeleniyorum.

Eğer Bilgisayarım'da, değişir, youtr PC'ye bağlı / Dizüstü BIOS'a girmek için, ama ancak göstermek değil orada önyükleme bir klavye dizisi kadar, anahtar (kadar) ayarlamak kısa zaman açılış kadar görüntülenebilir BIOS girin ..... Eğer burada farklı seçenekleri için bir göz değildir:

http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından