![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Усім ... Ви зможете зберегти мої Різдва ... Я пішов записувати компакт-диски від музичних файлів та іншого день Xmas сьогодення і сказав моїм CD драйвер не був встановлений правильно ... 3 днів попередні я був підпал і копіювання музики без проблем ... це Fujitsu Siemens AMILO ноутбуком ... Я подзвонив на телефон довіри виробників, і ми зробили все це з Recovery CD, які працювали в дисковод так hasn't скресла ... парня по телефону сказали не може бути проблем з деяким програмним забезпеченням на лептопі ... Я видалив компакт-диск з мого Device Manager і спробували виправити це таким чином, але коли я перезавантаження комп'ютера справа доходить до установки говорив не вдалося, і це повідомлення з'являється на Екран HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed .... Будь ласка, будь ласка, може хтось мені будь-які ідеї, як отримати це працює!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав в мультимедіа, драйвери & кодеки форум.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивіться, якщо це допоможе:
Поверніться за допомогою диспетчера пристроїв / IDE ATA / ATAPI контролери розширити вибір і клацніть правою кнопкою на каналі, в яких привід розташований і виберіть Видалити. Потім перезавантажитися і Windows буде автоматично reinstal контролер і redect & установці диска (ів). Якщо є глюк Windows / з корупцією, то це може Флеш його. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Привіт Спасибі за пропозицію, однак, що як оленяча шкіра робота! CDROM doesn't правильній установці при перезавантаження комп'ютера і просто приходить з невдалою повідомлення і виробник контактна пристрій .... я це зробив, і вони хотіли, щоб звинуватити мене 60p хвилин COS вони думають своїх програмних питання, як вона визнала відновлення диска !! HELP HELP HELP!! |
|
| |||
| |||
| Вибачте хлопці можуть мені знову підняти цей вгору як її ще писали мене, і я вичерпуються ідеї!! |
|
| |||
| |||
| Це звучить для мене як диск пошкоджено / вмирає. Чи можете ви SSE диска в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Я був упевнений на 2 окремі випадки, що на диску немає несправних як вона визнає ремонту диска на перезавантаження мене ......... |
|
| |||
| |||
| Ну .... Повідомлення "HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device Failed", говорить про зворотне. Ви бачите диска в BIOS? |
|
| |||
| |||
| Як я можу це зробити? |
|
| |||
| |||
| Я трохи плутають .... в пост # 4 Ви сказали: "CDROM doesn't встановіть правильно Після перезавантаження комп'ютера і просто приходить з невдалою повідомлення та контакти виробника пристрою" але тепер ви говорите ... "Це визнає ремонту диска" Лі показати дисків на моєму комп'ютері? .... Так як нам потрібно встановити, чи є він встановлений, чи ні? ..... Якщо це відбудеться, то не переживайте, про BIOS на даному етапі. Якщо це не шоу "Мій комп'ютер", щоб ввести BIOS змінюється в залежності від youtr комп'ютер / ноутбук, але, але є на клавіатурі послідовність завантаження, то для входу BIOS (створені) можуть відображатися Коротко при завантаженні ..... якщо воно не подивитися тут варіантів: http://www.michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Xbox 360 питань жорсткого диска | orkutshare | PC & консоль Gaming | 3 | 17 серпня 2009 09:35 |
| Виступаючі більше не працюють | perry553 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 червня 2009 13:29 |
| Не можете розблокувати диск після допомогою Easy Drive Lock пробного програмного забезпечення | bhaktjano | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 7 червня 2009 12:23 |
| Потрібна допомога з диска установки, енергетичних питань | mtags244 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 8 січня 2008 14:18 |
| Питання свій диск. | Elkay | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 23 червня 2007 12:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |