פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

שינוי צבע של אובייקטים ב-Photoshop

Reply

שרשרת כלים
Old 6 אוקטובר 2008, 14:23
קבוצת תורמים

הנה נו על שינוי צבע של אובייקט ב-Photoshop
לשעבר מכונית צבע עור צבע שיער ect באמת כלום

1.) לפתוח את התמונה עם האובייקט שאתה רוצה לשנות את הצבע של זה די אני יהיה באמצעות אדם ושינוי צבע השיער שלהם

2.) אז אחרי התמונה פתוחה עבור אל שכבת> חדשות שכבת מילוי> צבע סולידי כדי לשנות את עמימות סביב 35% ולחצו אישור אחר כך פשוט לשנות את הצבע של התמונה שלך, אתה צריך בסופו של דבר עם משהו כזה

3.) כאשר נעשה את זה עם ללכת על כף יוצרים את השכבה ולעשות shure כי למלא את השכבה החדשה שכבת נבחר אז להתחיל למחוק סביב התמונה שלך כי אתה רוצה צבע (כדי להתקרב ולהתרחק מהתצוגה על CTRL + במקביל -- עבור התקרבות החוצה ואת [ו] כדי לשנות גודל מברשת) כאשר אתה עם הכיפה זה את זה צריך להיראות משהו כמו זה (וזכור אתה יכול לקחת כל צבע) ו dont wory אם dont להפיק את הקצוות 100% מושלם (עדיף שלה לגרום להם ללכת קצת מעל אז לא מספיק, אבל עדיין מנסים את הטוב ביותר) כאשר נעשה את זה צריך להיראות בערך ככה

4.) השלב האחרון הוא לעשות את זה כי תצטרך ללכת מסנן> לטשטש> gausian בחר לטשטש את זה בכל מקום מסביב ל 3 בכל מקום שבו אתה צריך את זה כדי להפוך את השיער נראה טוב יותר (יותר gausian לטשטש את הצבע אם הוא הולך על פני את השיער או מה שזה לא יהיה יותר אובייקט) והנה היא התוצאה הסופית עם gusian blurs וכאלה ככה
לפני
לאחר

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 1 דצמבר 2008, 15:48
חבר קבוצת

gRRRRR!
לא אני לא עובד טוב מאוד! האם יש לך CS4 עדיין?
Old 2 דצמבר 2008, 16:55
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי paudashlake View Post
gRRRRR!
לא אני לא עובד טוב מאוד! האם יש לך CS4 עדיין?
האם זה להיות כנים חבר נו היא די נרחבת כזו משימה פשוטה. קישור זה עשוי לעזור.
http://uk.youtube.com/watch?v=bHAgz83nhQ8
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.