![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici este un tt pe schimbarea de culoare a unui obiect in Photoshop
ex o masina de culoare a pielii culoarea părului ect ceva cu adevărat 1.) Deschide imaginea cu obiectul pe care doriţi să modificaţi culoarea pentru acest tt i va fi o persoană şi utilizarea lor de a schimba culoarea părului 2.) Deci, după ce imaginea este deschis merg la strat> nou completaţi strat> solid color schimba opacitate la aproximativ 35% şi apoi apăsaţi OK doar schimba culoarea de imaginea pe care trebuie să se termine cu ceva de genul asta ![]() 3.), Atunci când vă face cu acest du-te peste stratul palet şi face shure că vă completaţi nou strat strat este selectat apoi începe stergere jurul dumneavoastră de tip imagine pe care doriţi să o culoare (cu zoom in şi apăsaţi Ctrl + afară, în acelaşi timp -- pentru panoramarea şi a [şi] pentru a modifica dimensiunea perie) atunci când sunt cupola cu această ar trebui să arate în felul următor (şi amintiţi-vă puteţi alege orice culoare) şi dont wory dacă dont get marginile 100% perfect (sa mai bine la le face merge un pic peste, atunci nu e de ajuns, dar încercaţi să vă cele mai bune), atunci când a facut-o despre cum ar trebui să arate această ![]() 4.) Ultimul pas pentru a face acest lucru este faptul că veţi avea nevoie pentru a merge la filtru> blur> gausian estompa acest set de oriunde de la aproximativ 3 la oriunde ai nevoie de ea pentru a face parul arata mai bine (mai mult gausian pată de culoare în cazul în care se întâmplă peste de păr, mai mult sau orice obiect) şi aici este rezultatul final cu gusian blurs şi chestii d-astea Înainte ![]() După Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator
|
|
| |||
| |||
| gRRRRR! Eu am nu funcţionează foarte bine! aveţi CS4 încă? |
|
| |||
| |||
| Citat:
http://uk.youtube.com/watch?v=bHAgz83nhQ8 |