![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İşte Photoshop bir nesnenin rengi değişen bir cik olduğunu
eski bir araba cilt rengi saç rengi EKT şey gerçekten 1.) Bu cik i ve rengini değiştirmek istediğiniz nesne ile görüntü açık bir insan kullanarak olacak ve saç rengi değişiyor 2.) Peki sonra görüntüyü açmak katman gitmek olduğunu> Yeni doldurmak katman> katı renk yaklaşık% 35 ve tamam o zaman için sadece resim ve bu gibi bir son gerekir rengini değiştirmek matlık değiştirmek ![]() 3.) Zaman bu katmanı palet üzerine gidin ve yeni dolgu katman katman seçilir şu renk istediğiniz resim etrafında silme başlatmak shure yapmak yapılır (ve uzaklaştırma CTRL zoom + aynı zamanda -- uzaklaştırmaya ve [ve]) Bu, bu (ve eğer kenarları% 100 dont almak istediğiniz rengi seçebilirsiniz) ve dont wory hatırlıyorum (onun için daha iyi gibi gözükmeli ile kubbesi vardır fırça boyutunu değiştirmek için onları üzerinde sonra yeterli değil ama yine de en iyi deneyin) çok az zaman bu şekilde olmalıdır yapılır çalışabilmesi ![]() Bunu yapmak için 4.) Son adım eğer renk üzerine oluyor bu filtre gitmek için> Blur> gausian bu yere yaklaşık 3 nerede bu saç yapmak gerekir ayarlı bulanıklık daha iyi (daha fazlası gausian bulanıklık bakmak gerekir ise saçların daha ne nesnesi) ve burada gusian blurs ve bu gibi şeyler en son sonucudur Önce ![]() Sonra Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| gRRRRR! Ben çok iyi çalışmaz! Hala CS4 var mı? |
|
| |||
| |||
| Bu cik güzel böyle basit bir iş için kapsamlı bir dostum dürüst olmak mı. Bu link yardımcı olabilir. http://uk.youtube.com/watch?v=bHAgz83nhQ8 |