![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם כאשר אתה מפעיל את Gimp, בהתאם לגירסת אתה משתמש תוכל כנראה לראות תמונה זו ידועה בשם 'Gimp-Splash' או את התמונה הראשונה שאתה רואה, כאשר החל את Gimp. התמונה יכול להיות שונה כאשר משתמש ישנים / גירסאות חדשות של Gimp תמונה זו Gimp 2.4 מ .- ![]() אני הולך להדריך אותך באמצעות שינוי תמונה זו פעם למה שאתה רוצה. 1 התחלה. 2 המחשב שלי. 3 דיסק מקומי (C:) Program Files 4. 5 GIMP-2.0 שתף 6. 7 Gimp 8'2 .0 ' 9 תמונות. ואז לחץ על הזכות ולפתוח 'Gimp-Splash' עם Gimp ולהחליף או לערוך את התמונה כרצונך, שמור את התמונה הסופית מימדים 300x400 ו 'שמור' לא שמירה בשם. לסגור ולהפעיל מחדש את Gimp ו לקפוץ התמונה צריך להיות מוגדר כעת את התמונה שזה עתה יצרת. הנוכחית שלי Gimp להתחלה התמונה: |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) | ryannathans | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 11th יולי 2009 07:42 |
| לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין | hbees888 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -25 במאי 2009 23:01 |
| יישום הפעלה עזרה - הכנס. קובץ exe כך שהוא יהיה עם ההפעלה Windows | Sasstraliss | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th מאי 2009 09:52 |
| Iexplore.exe-רע תמונה rundll32.exe-רע תמונה | verasop | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 25 ספטמבר 2008 20:08 |
| שרשרת כלים | |
| |