פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

שינוי Gimps אתחול / boot התמונה.

Reply

שרשרת כלים
Old 8 נובמבר 2008, 06:16
קבוצת תורמים

Default שינוי Gimps אתחול / boot התמונה.

היי לכולם
כאשר אתה מפעיל את Gimp, בהתאם לגירסת אתה משתמש תוכל כנראה לראות תמונה זו ידועה בשם 'Gimp-Splash'
או את התמונה הראשונה שאתה רואה, כאשר החל את Gimp. התמונה יכול להיות שונה כאשר משתמש ישנים / גירסאות חדשות של Gimp תמונה זו Gimp 2.4 מ .-

אני הולך להדריך אותך באמצעות שינוי תמונה זו פעם למה שאתה רוצה.

1 התחלה.
2 המחשב שלי.
3 דיסק מקומי (C:)
Program Files 4.
5 GIMP-2.0
שתף 6.
7 Gimp
8'2 .0 '
9 תמונות.

ואז לחץ על הזכות ולפתוח 'Gimp-Splash' עם Gimp ולהחליף או לערוך את התמונה כרצונך, שמור את התמונה הסופית מימדים 300x400 ו 'שמור' לא שמירה בשם. לסגור ולהפעיל מחדש את Gimp ו לקפוץ התמונה צריך להיות מוגדר כעת את התמונה שזה עתה יצרת.

הנוכחית שלי Gimp להתחלה התמונה:

מצורפים תמונות ממוזערות
Changing Gimps StartUp/Boot Image.-gimp-splash1.jpg   Changing Gimps StartUp/Boot Image.-gplash.jpg  
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול elanorbreton מערכות ההפעלה Windows 3 2 אוקטובר 2009 15:10
Windows XP Home Edition לא BOOT? (צריך לגשת Boot.ini) ryannathans מערכות ההפעלה Windows 12 11th יולי 2009 07:42
לא זמין התקן האתחול שביתה F1 לנסות שוב אתחול של תוכנית ההתקנה של תוכנית השירות F2 - צביעות להתקין hbees888 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -25 במאי 2009 23:01
יישום הפעלה עזרה - הכנס. קובץ exe כך שהוא יהיה עם ההפעלה Windows Sasstraliss מערכות ההפעלה Windows 1 4th מאי 2009 09:52
Iexplore.exe-רע תמונה rundll32.exe-רע תמונה verasop וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 7 25 ספטמבר 2008 20:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.