менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Зміни GIMPS Startup / Boot Image.

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 листопада 2008, 06:16
Донор групи

Default Зміни GIMPS Startup / Boot Image.

Всім привіт,
При першому запуску GIMP, залежно від версії ви використовуєте ви, швидше за все, побачити цей образ відомий як 'Gimp-Splash'
або зображення, яке ви спочатку подивіться при запуску GIMP. Зображення може відрізнятися при використанні старих / нових версіях Gimp цей образ з GIMP 2.4 .-

Я буду вас через цей образ змінюється те, що ви хотіли.

1 "Пуск".
2 Мій комп'ютер.
3 локальний диск (C:)
4 файлів програми.
5 GIMP-2.0
Частка 6.
7 Gimp
8 '2 .0 '
9 зображень.

І Gimp потім правою кнопкою і відкрити '-Splash' з Gimp і замінити або змінити зображення як вам завгодно, тримати остаточний розмір зображення 300x400 і "Зберегти" не Save As. Закрийте і перезавантажте Gimp і ваш запуск зображення має тепер бути встановлений на зображення, яке ви тільки що створили.

Мій поточний Gimp до початку зображення:

Мініатюри
Changing Gimps StartUp/Boot Image.-gimp-splash1.jpg   Changing Gimps StartUp/Boot Image.-gplash.jpg  
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.