manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

COM3 Port otišao / print-špula greške

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 11:44
Novi član grupe

Odjednom, nakon 2yrs bez problema dobio "Funkcija adresa 0x uzrokovala ... fault protection ..." i svaki program mi pokušate ispisivati iz isključi. Onda kada se pokušava koristiti modem za spajanje na Charge Card Co modem neće povezati. COM3 luke je nestalo iz uređaja. Moj modem i dalje pokazuje da je spojen na COM3. Moj Dell Optiplex 320 ima interni modem s telefonskom linijom ide izravno na telefon utičnica. To je bio radni prije 9. lipnja 2009 MS ažuriranja.

Dakle, ne mogu ispisati ili kreditnu karticu staviti u isplatama. Kada je provjera svojstva pisača za OKI C5150n ima funkciju pogreške. Kad sam skrenuti na pisač li dobiti red čekanja podsustav App ... greška. Imati pokušao deinstaliranju OKI drivere i ponovo instalirate ga. Također MS Word neće otvoriti čak i popraviti auto ne radi ni. Dell neće pomoći jer sam messed registra sa brisanjem OKI vozača. Please help, sam za ovo istraživanje tijekom tjedna. Tia
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.