פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

פורט COM3 הלכו / הודפס-אשוה שגיאות

Reply

שרשרת כלים
Old 19 יוני 2009, 11:44
קבוצת חברות חדשות

Default פורט COM3 הלכו / הודפס-אשוה שגיאות

פתאום אחרי 2yrs ללא בעיות יש "תפקיד כתובת 0x ... גרם של הגנת אשם ..." ובכל תוכנית אני מנסה להדפיס מתוך נסגר. לאחר מכן, כאשר מנסה להשתמש במודם כדי להתחבר Co. לחייב את כרטיס המודם לא התחבר. יציאת COM3 חסר התקנים. עדיין מציגה את המודם שלי הוא מחובר ל COM3. אזור DELL OptiPlex 320 יש מודם פנימי עם קו הטלפון הולך ישירות אל הטלפון ג 'ק. זה היה עובד לפני 9 ביוני 2009 עדכונים של MS.

לכן, אין אפשרות להדפיס או להכניס כרטיס אשראי תשלומים. כאשר בודקים את מאפייני המדפסת OKI C5150n לה את פונקציית השגיאה. כאשר אני פונה על המדפסת אני מקבל Spooler Subsystem App ... שגיאה. ניסית הסרת OKI נהגים ו להתקינו מחדש. כמו כן, MS-Word, אפילו לא לפתוח את התיקון האוטומטי לא עובד גם. Dell לא יסייע כי אני messed עם הרישום על ידי מחיקת OKI הנהגים. בבקשה לעזור, אני כבר לחקור את זה במשך שבוע. TIA
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ניסיון התקנה של SSH פרוקסי דרך המנהרות נמל 443/80, פועל רק ביציאה 22 Cloudwalker עיצוב אתרים, אירוח & SEO 0 22 אוגוסט 2009 02:12
לנוכח המצב מנסה לתקן Errors.Please עזרה. taffyjenks מערכות ההפעלה Windows 2 -28 יולי 2009 01:52
MBAM שגיאות mbossardet וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 8 ינואר 2009 13:22
RunDLL שגיאות cajenigs וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 9 ב -1 מרץ 2008 17:16
שגיאות זמן ריצה ב XP HELP! smudge2977 מערכות ההפעלה Windows 3 21st נובמבר 2007 17:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.