mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

COM3 Port Gone / print-spool klaidas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 11:44
Naujas Narys

Default COM3 Port Gone / print-spool klaidas

Staiga po 2yrs be jokių problemų gavo "Function adresas 0x ... sukelia apsaugos kaltės ..." ir kiekviena programa, bandau spausdinti iš išsijungia. Tada, kai bandote naudoti modemą prisijungti prie mokėjimo kortelė Co modemas nebus prisijungti. COM3 uosto trūksta prietaisai. Mano modemas rodo tai vis dar yra prijungtas prie COM3. Mano Dell Optiplex 320 turi vidinį modemą su telefono linija patenkantys tiesiai į telefono lizdą. Jis dirbo iki 9 birželis 2009 VN atnaujinimus.

Taigi, negali spausdinti arba įvesti kreditinės kortelės. Tikrinant spausdintuvo savybių OKI C5150n ji funkcija klaida. Kai aš savo ruožtu spausdintuvo man buferinės posistemio Progr ... klaida. Bandė pašalinti OKI vairuotojams ir iš naujo įdiegti jį. Pat MS Word, nebus net atvirų ir auto remonto neveikia arba. "Dell" nepadės, nes aš sujaukė su registro išbraukti OKI vairuotojai. Prašome padėti, aš tiria šią per savaitę. Tia
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.