mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

COM3 Port Gone / print-spole kļūdu

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 19, 2009, 11:44
New Member Group

Default COM3 Port Gone / print-spole kļūdu

Pēkšņi pēc 2yrs bez problēmām ieguva "funkciju adrese 0x ... izraisa aizsardzības kļūdas ..." un katrai programmai mēģinu drukāt no izslēdzas. Tad, kad cenšas izmantot modemu, lai izveidotu savienojumu ar Charge Card Co modems nebūs savienojumu. COM3 ports trūkst ierīces. Mans modems joprojām rāda, tā ir savienota ar COM3. Mans Dell Optiplex 320 ir iekšējais modems ar tālruņa līnija iet tieši uz tālruņa kontaktligzdai. Tā strādāja pirms 9 jūnijs 2009 MS atjauninājumus.

Tātad, nevar drukāt vai nodots kredītkaršu maksājumiem. Pārbaudot printera rekvizītus OKI C5150n tā ir funkcija kļūda. Kad es savukārt printeri man spolētāja apakšsistēma App ... kļūda. Ir mēģinājuši atinstalēt oki vadītājiem un atkārtoti instalējot. Arī MS Word pat atvērta un auto remonta nedarbojas vai nu. Dell nepalīdzēs, jo es messed ar reģistru, dzēšot OKI vadītāji. Lūdzu, palīdziet, es esmu pētot šo vairāk nekā nedēļu. Tia
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.