COM3 Port Gone / print-bobina erori Dintr-o data dupa 2yrs cu probleme, nu am "Funcţia adresa 0x ... cauzat o protecţie vina ..." şi fiecare program am încercaţi să imprimaţi din închide. Atunci când încercaţi să folosiţi modem pentru a vă conecta la Charge Card Co modemul nu se va conecta. COM3 port lipseşte de la aparate. Meu modem încă arată acesta este conectat la COM3. My Dell Optiplex 320 are un modem intern cu telefonul linie merge direct la priza de telefon. A fost de lucru, înainte de 9 iunie 2009 MS actualizări.
Deci, nu poate imprima sau puse în plăţi prin carduri de credit. Atunci când verifică proprietăţile imprimantei pentru OKI C5150n, acesta are funcţia de eroare. Când l-am transforma imprimanta I a lua un subsistem Spooler App ... eroare. Au încercat dezinstalarea oki drivere şi re-a instala it. De asemenea, MS Word nu va mai deschide şi reparaţii auto nu funcţionează fie. Dell nu va ajuta, pentru că am incurcat cu registrii prin eliminarea oki drivere. Vă rugăm să ajut, am fost cercetând acest timp de peste o săptămână. Tia |