мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

ЦОМ3 Порт отишао / принт-шпула грешке

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 11:44
Нови члан групе

Default ЦОМ3 Порт отишао / принт-шпула грешке

Одједном, након 2ырс без проблема добио "Функција адреса 0кс узроковала ...? Тите протецтион ..." и сваки програм ми покушате тампате из искључи. Онда када се покушава да користи модем за повезивање на Цхарге Цард Цо модем неће карика. ЦОМ3 луке је нестало из уређаја. Мој модем и даље показује да је спојен на ЦОМ3. Мој Делл Оптиплекс 320 има интерни модем са телефонском линијом иде директно на телефон утичница. То је био радни пре 9. јуни 2009 МС исправке.

Дакле, не могу да одштампате или кредитну картицу ставити у исплатама. Када је провера својства штампача за ОКИ Ц5150н има функцију грешке. Кад сам скренути на штампач ли добити ред приправности подсистем Апп ... грешка. Имати суђен деинсталирању ОКИ дривер и поново инсталирате га. Такође МС Уорд неће отворити чак и поправити ауто не ради ни. Делл неће помоћи јер сам мессед регистратора са брисањем ОКИ возача. Плеасе хелп, сам за ово истраживање током седмице. Тиа
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Покушавајући Сетуп један ССХ Проксы Тунел Кроз Порт 443/80, ради само на Порт 22 Цлоудуалкер Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 0 22 Авг 2009 02:12
Гивен Уп Покушај Фикс Еррорс.Плеасе Помоћ. таффыјенкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 28. јула 2009 01:52
МБАМ Грешке мбоссардет Вирус, Спыуаре и безбедност 1 8 јануар 2009 13:22
РунДЛЛ Грешке цајенигс Вирус, Спыуаре и безбедност 9 1 март 2008 17:16
Рун Тиме Грешке на КСП ПОМОЋ! смудге2977 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 21 новембар 2007 17:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц