менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

COM3 порт Gone / Print-котушка помилками

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 11:44
Нові члени групи

Default COM3 порт Gone / Print-котушка помилками

Раптом після 2yrs без проблем отримав "адреса функції 0x ... викликала помилку захисту пам'яті ..." і кожна програма, яку я намагаюся виконати друкування вимикається. Тоді при спробі використовувати модем для підключення до Charge Card К ° модем не буде підключатися. COM3 порту відсутні пристрої. Модем як і раніше, показує, що він підключений до COM3. Мій Dell Optiplex 320 має вбудований модем з телефонної лінії, що йде прямо в телефонну розетку. Вона працювала до 9 червня 2009 оновлень MS.

Таким чином, не може друкувати або покласти в оплаті за допомогою кредитної картки. При перевірці властивостей принтера для OKI C5150n воно має функцію помилки. При включенні принтера отримати Диспетчер SubSystem App ... помилки. Намагався видалити OKI водіїв і повторно встановити його. Крім того, MS Word не буде навіть відкриті та ремонт автомобілів теж не працює. Dell не допоможе, тому що заплуталися з реєстрами, видаливши OKI водіїв. Будь ласка, допоможіть, я досліджував це протягом тижня. TIA
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Спроби Встановлення SSH тунель через проксі порт 443/80, працює тільки на порт 22 Cloudwalker Веб дизайн, хостинг & SEO 0 22 серпня 2009 02:12
Враховуючи, від спроб допомогти виправити Errors.Please. taffyjenks Операційні системи Windows 2 28 липня 2009 01:52
MBAM Помилки mbossardet Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 8 січня 2009 13:22
RunDLL Помилки cajenigs Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 1 березня 2008 17:16
Run Time Помилки на XP HELP!! smudge2977 Операційні системи Windows 3 21 листопада 2007 17:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.