COM3 порт Gone / Print-котушка помилками Раптом після 2yrs без проблем отримав "адреса функції 0x ... викликала помилку захисту пам'яті ..." і кожна програма, яку я намагаюся виконати друкування вимикається. Тоді при спробі використовувати модем для підключення до Charge Card К ° модем не буде підключатися. COM3 порту відсутні пристрої. Модем як і раніше, показує, що він підключений до COM3. Мій Dell Optiplex 320 має вбудований модем з телефонної лінії, що йде прямо в телефонну розетку. Вона працювала до 9 червня 2009 оновлень MS.
Таким чином, не може друкувати або покласти в оплаті за допомогою кредитної картки. При перевірці властивостей принтера для OKI C5150n воно має функцію помилки. При включенні принтера отримати Диспетчер SubSystem App ... помилки. Намагався видалити OKI водіїв і повторно встановити його. Крім того, MS Word не буде навіть відкриті та ремонт автомобілів теж не працює. Dell не допоможе, тому що заплуталися з реєстрами, видаливши OKI водіїв. Будь ласка, допоможіть, я досліджував це протягом тижня. TIA |