по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Конвертирай. MOV (Quicktime) файлове. AVI файлове?

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 15:57
Номер на групата

Аз съм като неприятности конвертиране ми. MOV файлове talken с моя фотоапарат Olympus (Quicktime) към DVD. Аз не troubel с моя. AVI видео приемат с новия си фотоапарат Canon. Тези файлове направи без никакви проблеми, когато се конвертира от. AVI в DVD формат. Дори когато се опитвам да "пляс" на. MOV файлове получавам съобщение, че "Bink" има Run в проблем, който не може да реши и усилието е недоносен.

Има ли начин, по който може да конвертирате ми. MOV видео към. AVI за да мога да използвам моя DVD софтуер, за да горят тези клипове с DVD диск?
Old 27-ми януари, 2008, 16:29
Забранени група

този странен използвам bink и един долар за да конвертирате ми. MOV файлове. AVI, взети с моя Олимпана camra, когато се опитате да го направя само DONT никакъв ajustments приеме да конвертирате. AVI и да го направи пълен рамки (uncompresses) този как да правя тя и той работи или се опитайте да инсталирате повторно bink и звучна целувка

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 27-ми януари, 2008, 17:07
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от cheesewheels99 View Post
този странен използвам bink и един долар за да конвертирате ми. MOV файлове. AVI, взети с моя Олимпана camra, когато се опитате да го направя само DONT никакъв ajustments приеме да конвертирате. AVI и да го направи пълен рамки (uncompresses) този как да правя тя и той работи или се опитайте да инсталирате повторно bink и звучна целувка
Да - мерси. Мога да получа файл "binked" сега и аз също изглежда да е в състояние да се конвертира файл от MOV към AVI, но когато се опитам да играя, че конвертира файла на моя WMP получавам аудио не само с видео. Am I липсващи видео кодек на моя WMP? Ако е така как да разбера кой ми трябва и къде мога да получа това? Имам Ейс Mega Codecs Pack - ще го намерите там и как да разбера кой е?
Old 27 януари 2008, 17:11
Забранени група

Обикновено за да играем използвам VLC Player http://www.videolan.org/vlc/
Old 27-ми януари, 2008, 17:21
Номер на групата

Цитат:
Обикновено за да играем използвам VLC Player http://www.videolan.org/vlc/
Мога да играя. MOV файлове на моя QuickTime Player, няма проблем, и аз си играя. AVI файлове в моя WMP - няма проблем. Това е само този файл ли да се преобразува от MOV AVI само преди минути, че когато аз играя го на моята WMP получавам аудио, но не и видео. Мисля, че имам нужда от видео кодек за моята WMP.
Old 27-ми януари, 2008, 19:08
Забранени група

mabye той никога не е работил с WMP за мен
Old 27-ми януари, 2008, 23:07
Номер на групата

Опитайте K-Lite кодек пакет.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 28-ми януари 2008 г, 09:28
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Опитайте K-Lite кодек пакет.
http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html

Old 28-ми януари 2008 г, 18:53
Забранени група

охлаждам! Сега вече можете да гледате филми, взети ми с моя camra на WMP! Уау!
Old 3-ти Март 2008, 12:58
Номер на групата

Цитат:
охлаждам! Сега вече можете да гледате филми, взети ми с моя camra на WMP! Уау!
Супер!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc