![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като неприятности конвертиране ми. MOV файлове talken с моя фотоапарат Olympus (Quicktime) към DVD. Аз не troubel с моя. AVI видео приемат с новия си фотоапарат Canon. Тези файлове направи без никакви проблеми, когато се конвертира от. AVI в DVD формат. Дори когато се опитвам да "пляс" на. MOV файлове получавам съобщение, че "Bink" има Run в проблем, който не може да реши и усилието е недоносен. Има ли начин, по който може да конвертирате ми. MOV видео към. AVI за да мога да използвам моя DVD софтуер, за да горят тези клипове с DVD диск? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| този странен използвам bink и един долар за да конвертирате ми. MOV файлове. AVI, взети с моя Олимпана camra, когато се опитате да го направя само DONT никакъв ajustments приеме да конвертирате. AVI и да го направи пълен рамки (uncompresses) този как да правя тя и той работи или се опитайте да инсталирате повторно bink и звучна целувка
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Обикновено за да играем използвам VLC Player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| mabye той никога не е работил с WMP за мен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте K-Lite кодек пакет.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| охлаждам! Сега вече можете да гледате филми, взети ми с моя camra на WMP! Уау! |
|
| |||
| |||
| Супер! |