![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám potíže s přeměnou moje. Mov soubory talken se svým fotoaparátem Olympus (Quicktime) na dvd. Nemám troubel s mým. Avi video pořízené mým novým fotoaparátem Canon. Tyto soubory učinit bez problému, kdy jsem převést z. Avi do dvd formátu. Dokonce i když se snažím "plácnout" se. Mov soubory dostanu zprávu, že "Bink" se dostanete do problému, že nemůže vyřešit a snaha je přerušeno. Existuje způsob, jak mohu převést moje. Mov video. Avi, abych mohl používat svůj software vypálit dvd tyto videa na DVD disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je divný i použití bink a mlaskavý polibek převést můj. mov soubory. avi vzít s mým Olympia camra při pokusu o to právě dont jakkoliv ajustments akceptovat převést do. avi a je plné snímků (uncompresses) Tak já a to funguje, nebo zkusit znovu bink a mlaskavý polibek
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Obvykle ji hrát i použití VLC přehrávač http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| mabye nikdy pracoval s wmp mi buď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste si K-Lite codec pack.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| chladný! Nyní můžete sledovat i mé filmy vzít s mým camra na wmp! yay! |
|
| |||
| |||
| Cool! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| JVC GZ-HD10 Videokamery -. Mod Files - Jak převést do formátu YouTube | darshpreet | Multimedia & Kodeky | 0 | 4. června 2009 01:23 |
| Jak mohu převést Outlook 2007 PST soubory, které mají být ... | Owen W | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 07:54 |
| Jaké jsou NZB souborů a jak na vás převést je do AVI souboru? | mpenney | Multimedia & Kodeky | 1 | 7. září 2008 03:00 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 21. listopadu 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 17. listopadu 2007 02:49 |
| Thread Nástroje | |
| |