![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι πρόβλημα μετατροπή μου. Mov αρχεία μου Olympus talken με κάμερα (Quicktime) σε dvd. Δεν έχω με troubel μου. Avi βίντεο που λαμβάνονται με την νέα μου φωτογραφική μηχανή Canon. Τα αρχεία αυτά με καθιστούν όταν δεν υπάρχει πρόβλημα από τη μετατροπή. Avi στο dvd μορφή. Ακόμα και όταν προσπαθώ να "ράπισμα" της. Mov αρχεία έχω ένα μήνυμα ότι "Bink" έχει φτάσει σε ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει και η προσπάθεια ματαιώθηκε. Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω μου. Mov σε βίντεο. Avi ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογισμικό dvd μου να κάψετε αυτά τα βίντεο σε ένα δίσκο DVD; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats weird i bink χρήση και για τη μετατροπή smacker μου. mov αρχεία. λαμβάνονται με avi μου olympas CAMRA όταν προσπαθείτε να το κάνετε μόνο dont κάνει καμία ajustments δεχτεί να γίνει η μετατροπή σε. avi και να καταστεί πλήρες καρέ (uncompresses) thats πώς να κάνω και να λειτουργεί ή να δοκιμάσετε την επανεγκατάσταση bink και smacker
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| συνήθως για να το αναπαράγετε i χρήσης VLC player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| mabye ποτέ δεν λειτούργησε με τον WMP για μένα, είτε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκίμασε το K-Lite Codec Pack.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ψυχρός! Τώρα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες μου λαμβάνονται με CAMRA μου σχετικά με WMP! YAY! |
|
| |||
| |||
| Cool! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| JVC GZ-HD10 Βιντεοκάμερα -. Mod Αρχεία - Πώς να μετατρέψετε σε μορφή YouTube | darshpreet | Multimedia & Codecs | 0 | 4η Ιουν 2009 01:23 |
| Πώς θα μετατρέψετε αρχεία pst του Outlook 2007 να είναι ... | Owen W | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 21 Νοε 2008 07:54 |
| Ποια είναι NZB Files και το πώς να κάνετε τη μετατροπή τους σε AVI αρχεία; | mpenney | Multimedia & Codecs | 1 | 7ο Σεπ 2008 03:00 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 21 Νοε 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected με Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 13 | 17 Νοε 2007 02:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |