![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'vlasništvo obraćajući moje nevolje. Mov datoteke talken sa mojim Olympus fotoaparat (Quicktime) na DVD. Ja nemam s mojim troubel. Avi video snimljene moj novi Canon fotoaparata. Ove datoteke prevoditi bez problema kad sam sa convert. Avi u dvd format. Čak i kada JA pokušati "cmakanje" u. Mov files dobijem poruku da "Bink" ima natrčati na problem koji se ne može riješiti, a trud je prekinuto. Postoji li neki način Ja mogu pretvoriti moj. Mov video na. Avi, tako da mogu koristiti svoj dvd software sagorijevati tih videa na DVD disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| taj čudan koristim bink i pretvoriti poljubac moj. mov datoteka. avi preuzeta sa mojim Olimpu camra kada pokušate pravedan dont činiti se nešto prihvatiti ajustments pretvoriti u. avi i čine ga puni okviri (uncompresses) taj način JA dont Internet i Internet utvrde ili pokušajte ponovo instalirati bink i poljubac
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| obično se to igra to koristim VLC player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| mabye to nikad radio sa wmp ni za mene |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isprobajte K-Lite codec pack.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| hladno! sad ja mogu gledati moje filmove snimljene moje camra na wmp! yay! |
|
| |||
| |||