![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem sikerült konvertáló én. Mov fájlokat talken az én Olympus fényképezőgép (Quicktime) a dvd. Én nem az én troubel. Avi videót hozott új Canon fényképezőgép. Ezek a fájlok teszi az nem probléma, ha az átalakítani. Avi a DVD formátum. Még akkor is, ha megpróbálom "csattan" a. Mov fájl egy üzenet, hogy "Bink" már fut egy probléma, hogy nem tudja megoldani, és az erőfeszítések félbeszakadt. Van úgy tudom átalakítani én. Mov videót. Avi úgy tudom használni a DVD-szoftver égetni ezeket a videókat a DVD-lemezt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats weird használom bink cuppanós csók és átalakítására én. mov fájlokat. avi venni én olympas camra amikor megpróbálja nem csak, hogy ne fogadja el, hogy minden ajustments Konvertálás. avi és teljes képkocka (uncompresses) thats how I do ez és ez szerkezet vagy próbálja újratelepíteni bink és cuppanós csók
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Általában játszani azt használom vlc player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| mabye soha nem dolgozott együtt wmp nekem sem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki a K-Lite codec csomagot.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| hűvös! Most már filmeket nézni én hozott az én camra a WMP! yay! |
|
| |||
| |||
| Cool! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| JVC GZ-HD10 Camcorder -. Mod fájlok - Hogyan lehet átalakítani a YouTube formátumban | darshpreet | Multimédia és kodekek | 0 | 4. június 2009 01:23 |
| Hogyan tudom átalakítani Outlook 2007 pst fájlt, hogy ... | Owen W | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 21. november 2008 07:54 |
| Milyen NZB Fájlok és hogyan kell átalakítani, hogy ha az AVI fájlokat? | mpenney | Multimédia és kodekek | 1 | 7. Szeptember 2008 03:00 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | cjd666 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 21. november 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected a Win32/Hupigon.MN trójai | Ancodi | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 17. november 2007 02:49 |
| Téma eszközök | |
| |