פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

הפיכה. Mov (Quicktime) קבצים. אבי קבצים?

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 15:57
קבוצת תורמים

Default הפיכה. Mov (Quicktime) קבצים. אבי קבצים?

אני מתקשה ההמרה שלי. Mov קבצים talken עם המצלמה שלי אולימפוס (Quicktime) ל-DVD. אין לי עם troubel שלי. אבי וידאו שצולמה באמצעות מצלמה Canon החדש שלי. קבצים אלה לפרוע ללא שום בעיה כאשר אני להמיר מ. אבי את פורמט ה-DVD. גם כשאני מנסה "להרביץ" את. Mov קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה: "Bink" יש לרוץ לתוך בעיה כי היא לא יכולה לפתור את המאמץ היא בוטלה.

האם יש דרך בה אני יכול להמיר שלי. Mov שהווידאו. אבי כך אני יכול להשתמש ב-DVD שלי תוכנת צריבה אלה קטעי וידאו על דיסק DVD?
Old 27 ינואר 2008, 16:29
קבוצת מגורש

thats מוזר אני משתמש bink ו smacker להמיר שלי. mov קבצים. אבי נלקח עם olympas camra כאשר אתה מנסה לעשות את זה רק dont לעשות כל ajustments לקבל להפוך. אבי ולהפוך אותו מלא מסגרות (uncompresses) thats איך אני עושה אותו והוא עובד או לנסות מחדש bink ו smacker

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 27 ינואר 2008, 17:07
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheesewheels99 View Post
thats מוזר אני משתמש bink ו smacker להמיר שלי. mov קבצים. אבי נלקח עם olympas camra כאשר אתה מנסה לעשות את זה רק dont לעשות כל ajustments לקבל להפוך. אבי ולהפוך אותו מלא מסגרות (uncompresses) thats איך אני עושה אותו והוא עובד או לנסות מחדש bink ו smacker
כן - תודה. אני יכול לקבל את הקובץ "binked" עכשיו אני נראה גם להיות מסוגל לקבל את הקובץ המרה מ mov את אבי, אבל כשאני מנסה לנגן את הקובץ יומר ב WMP שלי אני מקבל רק קול ללא וידאו. אני חסר וידאו ב-codec WMP שלי? אם כן איך אני יודע איזה מהם אני צריך לעשות ואיפה אני מקבל את זה? יש לי Ace Mega רכיבי Codec Pack - הייתי מוצא את זה שם וכיצד אני יודע איזה מהם הוא?
Old 27 ינואר 2008, 17:11
קבוצת מגורש

בדרך כלל, לשחק אותה אני משתמש בנגן vlc http://www.videolan.org/vlc/
Old 27 ינואר 2008, 17:21
קבוצת תורמים

ציטוט:
בדרך כלל, לשחק אותה אני משתמש בנגן vlc http://www.videolan.org/vlc/
אני יכול לשחק. Mov קבצים שלי QuickTime Player אין בעיה, ואני משחק שלי. אבי קבצים ב WMP שלי - אין בעיה. זה פשוט זה קובץ אחד אני יומר מ mov את אבי רק לפני דקות שכאשר אני משחק אותו ב WMP שלי, אבל אני לא מקבל אודיו ווידאו. אני חושב שאני זקוק ל-codec הווידאו שלי WMP.
Old 27 ינואר 2008, 19:08
קבוצת מגורש

mabye זה לא עובד עם WMP או בשבילי
Old 27 ינואר 2008, 23:07
קבוצת תורמים

נסה את K-lite-Codec Pack.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 28 ינואר 2008, 09:28
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
נסה את K-lite-Codec Pack.
http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html

Old 28 ינואר 2008, 18:53
קבוצת מגורש

מגניב! עכשיו אני יכול לצפות בסרטים שלי לקחו את camra ב WMP! yay!
Old 3 מרס 2008, 12:58
קבוצת תורמים

ציטוט:
מגניב! עכשיו אני יכול לצפות בסרטים שלי לקחו את camra ב WMP! yay!
מגניב!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
JVC GZ-HD10 Camcorder -. המשרד קבצים - כיצד ניתן להמיר את הפורמט של YouTube darshpreet מולטימדיה רכיבי Codec 0 4th יוני 2009 01:23
כיצד ניתן להמיר קבצי pst ב-Outlook 2007 כדי להיות ... אוון W דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 21st נובמבר 2008 07:54
מה הם קבצי NZB ואיך לך להמיר קבצי AVI אותם? mpenney מולטימדיה רכיבי Codec 1 7 ספטמבר 2008 03:00
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan cjd666 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 21st נובמבר 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan Ancodi וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 -17 נובמבר 2007 02:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.