![]() |
|
| |||
| |||
| אני מתקשה ההמרה שלי. Mov קבצים talken עם המצלמה שלי אולימפוס (Quicktime) ל-DVD. אין לי עם troubel שלי. אבי וידאו שצולמה באמצעות מצלמה Canon החדש שלי. קבצים אלה לפרוע ללא שום בעיה כאשר אני להמיר מ. אבי את פורמט ה-DVD. גם כשאני מנסה "להרביץ" את. Mov קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה: "Bink" יש לרוץ לתוך בעיה כי היא לא יכולה לפתור את המאמץ היא בוטלה. האם יש דרך בה אני יכול להמיר שלי. Mov שהווידאו. אבי כך אני יכול להשתמש ב-DVD שלי תוכנת צריבה אלה קטעי וידאו על דיסק DVD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats מוזר אני משתמש bink ו smacker להמיר שלי. mov קבצים. אבי נלקח עם olympas camra כאשר אתה מנסה לעשות את זה רק dont לעשות כל ajustments לקבל להפוך. אבי ולהפוך אותו מלא מסגרות (uncompresses) thats איך אני עושה אותו והוא עובד או לנסות מחדש bink ו smacker
| |||
| |||
| כן - תודה. אני יכול לקבל את הקובץ "binked" עכשיו אני נראה גם להיות מסוגל לקבל את הקובץ המרה מ mov את אבי, אבל כשאני מנסה לנגן את הקובץ יומר ב WMP שלי אני מקבל רק קול ללא וידאו. אני חסר וידאו ב-codec WMP שלי? אם כן איך אני יודע איזה מהם אני צריך לעשות ואיפה אני מקבל את זה? יש לי Ace Mega רכיבי Codec Pack - הייתי מוצא את זה שם וכיצד אני יודע איזה מהם הוא? |
|
| |||
| |||
| בדרך כלל, לשחק אותה אני משתמש בנגן vlc http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| mabye זה לא עובד עם WMP או בשבילי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה את K-lite-Codec Pack.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| מגניב! עכשיו אני יכול לצפות בסרטים שלי לקחו את camra ב WMP! yay! |
|
| |||
| |||
| מגניב! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| JVC GZ-HD10 Camcorder -. המשרד קבצים - כיצד ניתן להמיר את הפורמט של YouTube | darshpreet | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 4th יוני 2009 01:23 |
| כיצד ניתן להמיר קבצי pst ב-Outlook 2007 כדי להיות ... | אוון W | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 21st נובמבר 2008 07:54 |
| מה הם קבצי NZB ואיך לך להמיר קבצי AVI אותם? | mpenney | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 7 ספטמבר 2008 03:00 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 21st נובמבר 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | -17 נובמבר 2007 02:49 |
| שרשרת כלים | |
| |