mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 15:57
Donorų grupės

Default Konvertuoti. Mov (QuickTime) failus. Avi failus?

Turiu problemų konvertuojant mano. Mov failų talken su mano Olympus fotoaparatą (Quicktime) į DVD. Aš ne su mano. Avi video valgant mano naujas Canon troubel. Šie failai padaryti be jokių problemų, kai aš konvertuoti. Avi į DVD formatu. Net tada, kai aš stengiuosi "tėkštelėjimas". Mov failus gaunu pranešimą, kad "Bink" turi paleisti į problemą, kad ji negali išspręsti ir pastangos yra nutrauktas.

Ar yra taip, kaip man gali paversti mano. Mov video. Avi, kad galėčiau naudoti savo DVD įrašymo programinės įrangos šiuos vaizdo įrašus į DVD diską?
Old Sausis 27, 2008, 16:29
Banned Group

thats weird galiu naudoti bink ir Stambus egzempliorių ko pakeisti mano. mov failus. Avi kartu su mano Olimpasa camra bandant tai daryti tik dont jokių ajustments priimti konvertuoti į. Avi ir padaryti kadrai (uncompresses) thats how I do jis ir ji veikia arba pabandyti įdiegti bink ir Garsiai skūpsts

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 27, 2008, 17:07
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
thats weird galiu naudoti bink ir Stambus egzempliorių ko pakeisti mano. mov failus. Avi kartu su mano Olimpasa camra bandant tai daryti tik dont jokių ajustments priimti konvertuoti į. Avi ir padaryti kadrai (uncompresses) thats how I do jis ir ji veikia arba pabandyti įdiegti bink ir Garsiai skūpsts
Taip - ačiū. Galiu gauti failo "binked" dabar ir aš taip pat atrodo, kad būtų galima gauti failą konvertuoti iš mov į avi, bet kai bandau paleisti, kad konvertuoti failą į mano wmp man tik garso be vaizdo. Am I missing vaizdo kodekas mano WMP? Jei taip, kaip man žinoti, kuris iš jų man reikia ir kur galėčiau jį gauti? Man Ace Mega Codecs Pack - tai man atrodo ten ir kaip man žinoti, kuris iš jų tai yra?
Old Sausis 27, 2008, 17:11
Banned Group

Paprastai jį žaisti galiu naudoti VLC player http://www.videolan.org/vlc/
Old Sausis 27, 2008, 17:21
Donorų grupės

Citata:
Paprastai jį žaisti galiu naudoti VLC player http://www.videolan.org/vlc/
Aš galiu žaisti. Mov failus į savo QuickTime Player jokių problemų, ir aš žaisti mano. Avi mano WMP - ne problema. It's just this one file aš konvertuoti iš mov į avi tik minutes, kad kai aš žaisti į mano WMP gauti garso, bet nėra vaizdo. Manau, kad reikia vaizdo kodekas mano WMP.
Old Sausis 27, 2008, 19:08
Banned Group

mabye jis niekada nebuvo dirbę su WMP man arba
Old Sausis 27, 2008, 23:07
Donorų grupės

Gauta K-Lite Codec Pack.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 28, 2008, 09:28
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Gauta K-Lite Codec Pack.
http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html

Old Sausis 28, 2008, 18:53
Banned Group

vėsus! Dabar galiu stebėti savo filmus kartu su savo camra dėl WMP! Yay!
Old Kovas 3, 2008, 12:58
Donorų grupės

Citata:
vėsus! Dabar galiu stebėti savo filmus kartu su savo camra dėl WMP! Yay!
Cool!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
JVC GZ-HD10 Camcorder -. Mod Failai - Kaip konvertuoti į "YouTube" formatas darshpreet Multimedia & Codecs 0 4 birželis 2009 01:23
Kaip konvertuoti Outlook 2007 pst failų ... Owen W Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Lapkritis 21, 2008 07:54
Kokie NZB failus ir kaip jūs juos konvertuoti į AVI failus? mpenney Multimedia & Codecs 1 Rugsėjis 7, 2008 03:00
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Virus, Spyware & Security 3 Lapkritis 21, 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan Ancodi Virus, Spyware & Security 13 Lapkritis 17, 2007 02:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.