![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemų konvertuojant mano. Mov failų talken su mano Olympus fotoaparatą (Quicktime) į DVD. Aš ne su mano. Avi video valgant mano naujas Canon troubel. Šie failai padaryti be jokių problemų, kai aš konvertuoti. Avi į DVD formatu. Net tada, kai aš stengiuosi "tėkštelėjimas". Mov failus gaunu pranešimą, kad "Bink" turi paleisti į problemą, kad ji negali išspręsti ir pastangos yra nutrauktas. Ar yra taip, kaip man gali paversti mano. Mov video. Avi, kad galėčiau naudoti savo DVD įrašymo programinės įrangos šiuos vaizdo įrašus į DVD diską? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats weird galiu naudoti bink ir Stambus egzempliorių ko pakeisti mano. mov failus. Avi kartu su mano Olimpasa camra bandant tai daryti tik dont jokių ajustments priimti konvertuoti į. Avi ir padaryti kadrai (uncompresses) thats how I do jis ir ji veikia arba pabandyti įdiegti bink ir Garsiai skūpsts
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Paprastai jį žaisti galiu naudoti VLC player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| mabye jis niekada nebuvo dirbę su WMP man arba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauta K-Lite Codec Pack.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| vėsus! Dabar galiu stebėti savo filmus kartu su savo camra dėl WMP! Yay! |
|
| |||
| |||
| Cool! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| JVC GZ-HD10 Camcorder -. Mod Failai - Kaip konvertuoti į "YouTube" formatas | darshpreet | Multimedia & Codecs | 0 | 4 birželis 2009 01:23 |
| Kaip konvertuoti Outlook 2007 pst failų ... | Owen W | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 21, 2008 07:54 |
| Kokie NZB failus ir kaip jūs juos konvertuoti į AVI failus? | mpenney | Multimedia & Codecs | 1 | Rugsėjis 7, 2008 03:00 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 21, 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 02:49 |
| Temos įrankiai | |
| |