![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir problēmas ar konvertēšanu mans. Mov failus talken ar manu Olympus kamera (Quicktime) uz DVD. Man nav troubel ar manu. Avi video kopā ar savu jauno Canon fotoaparātu. Šos failus padarīt bez problēmu, kad es konvertēt no. Avi uz dvd formātu. Pat tad, kad mēģinu "nokrāsa". Mov failus saņemu ziņojumu, ka "Bink" ir uzskriet problēmu, ka nevar atrisināt un pūles tiek pārtraukta. Vai ir veids, kā es var pārvērst manu. Mov video. Avi, lai es varētu izmantot savu dvd programmatūra, lai sadedzinātu šos video dvd diska? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats weird izmantot bink un skaļš skūpsts pārveidot manu. mov failus. avi kopā ar manu olympas camra mēģinot to darīt tikai dont nekādas ajustments piekrist pārvērst to. avi un dara to kadriem (uncompresses) thats to i do , un tas darbojas, vai mēģināt pārinstalēt bink un skaļš skūpsts
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| parasti, lai atskaņotu to izmantot vlc player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| mabye tā nekad nav strādājuši ar WMP man nu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmēģiniet K-Lite codec pack.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| vēss! Tagad es varu skatīties manas filmas kopā ar manu camra par wmp! Yay! |
|
| |||
| |||