rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Konwertuj. Mov (QuickTime) do plików. Avi?

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 stycznia 2008, 15:57
Grupa dawcy

Default Konwertuj. Mov (QuickTime) do plików. Avi?

Mam problem z moim konwertazy. Mov talken pliki z mojego aparatu Olympus (Quicktime) na DVD. Nie mam z moim troubel. Avi wideo podjęte z mojego nowego aparatu Canon. Pliki te czynią bez problemu, gdy z konwersji. Avi do formatu dvd. Nawet gdy próbuję "plask" plik. Mov plików pojawia się komunikat, że "Bink" prowadzi do rozwiązania problemu nie można rozwiązać i wysiłek jest przerwana.

Czy istnieje sposób mogę przekonwertować moje. Mov do wideo. Avi więc mogę używać mojego dvd oprogramowanie do nagrywania tych filmów na DVD?
Old 27 stycznia 2008, 16:29
Banned Grupa

thats weird używać Bink i smacker do zamiany mojego. mov plików. avi podjętych z moim Olimpasa camra podczas próby zrobić tylko dont wszelkie ajustments przyjąć do konwersji na. avi i uczynić z niego pełnej klatki (uncompresses) thats how i do i to działa lub spróbuj ponownie zainstalować Bink i smacker

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 27 stycznia 2008, 17:07
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
thats weird używać Bink i smacker do zamiany mojego. mov plików. avi podjętych z moim Olimpasa camra podczas próby zrobić tylko dont wszelkie ajustments przyjąć do konwersji na. avi i uczynić z niego pełnej klatki (uncompresses) thats how i do i to działa lub spróbuj ponownie zainstalować Bink i smacker
Tak - dzięki. Mogę plik "binked" i teraz również wydają się być w stanie uzyskać pliku konwersji z mov do avi, ale gdy próbuję odtworzyć plik, że przeliczona na moim wmp uzyskać audio nie tylko z wideo. Am I missing kodeka wideo w mojej wmp? Jeśli tak, jak mogę się dowiedzieć, który z nich muszę i gdzie mam je pobrać? Mam Ace mega kodeki Pack - bym tam znaleźć i jak mogę się dowiedzieć, który z nich jest?
Old 27 styczeń 2008, 17:11
Banned Grupa

Zwykle, aby odtworzyć go używać odtwarzacza VLC http://www.videolan.org/vlc/
Old 27 stycznia 2008, 17:21
Grupa dawcy

Cytat:
Zwykle, aby odtworzyć go używać odtwarzacza VLC http://www.videolan.org/vlc/
Mogę grać. Mov plików QuickTime Player nie mój problem, a my grać. Avi mój wmp - żaden problem. To tylko ten jeden plik przeliczone z mov do avi zaledwie kilka minut temu, że kiedy ja go odtworzyć na moim wmp uzyskać audio wideo, ale nie. Myślę, że potrzebuję kodeka wideo dla mojego wmp.
Old 27 stycznia 2008, 19:08
Banned Grupa

mabye nigdy nie współpracował z WMP dla mnie albo
Old 27 stycznia 2008, 23:07
Grupa dawcy

Spróbuj kodeków K-Lite Pack.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 28 stycznia 2008, 09:28
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
Spróbuj kodeków K-Lite Pack.
http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html

Old 28 stycznia 2008, 18:53
Banned Grupa

chłodny! Teraz można oglądać moje filmy brane z mojego camra na wmp! yay!
Old 3 marca 2008, 12:58
Grupa dawcy

Cytat:
chłodny! Teraz można oglądać moje filmy brane z mojego camra na wmp! yay!
Cool!
Reply

Register

Zakładki