![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt probleme de conversie a mea. Mov talken fişiere cu meu Olympus aparat de fotografiat (Quicktime) a DVD-ului. Nu am nici o troubel cu mine. Avi video luat cu noul meu aparat foto Canon. Aceste fişiere face cu nici o problemă când am conversia de la. Avi în format DVD. Chiar când am încerca să "jart" a. Mov imagini primesc un mesaj că "Bink" a rulat intr-o problema, care nu se poate rezolva si efortul este anulată.
Există un mod în care pot converti mea. Mov la video. Avi, aşa că am posibilitatea să utilizaţi software-ul DVD-ului meu pentru a arde aceste înregistrări video la un disc DVD?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Thats ciudat i utilizarea bink şi sărutare pentru a converti mea. mov fişiere la. avi luat cu mine olympas camra atunci când încercaţi să o fac doar dont face orice ajustments accepta să se transforme în. avi şi de a le face pe deplin de cadre (uncompresses) thats cum sa fac si a lucrărilor sau a încerca reinstalarea bink şi sărutare
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
de obicei, să-l joace i folosi VLC player http://www.videolan.org/vlc/
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
mabye acesta nu a lucrat cu wmp pentru mine, fie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Încercaţi K-Lite Codec Pack.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
răcoros! Acum pot să-mi uit la filme luate cu camra pe wmp! Yay!
|
|
|
|||
|
|||
|
Cool!
|