menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Premeniť. Mov (QuickTime) súborov do. Avi súbory?

Reply

Thread Tools
Old 27 január 2008, 15:57
Darcu Skupina

Mám problémy s transformáciou moje. Mov súbory talken sa svojim fotoaparátom Olympus (Quicktime) na dvd. Nemám troubel s mojím. Avi video pořízené mojím novým fotoaparátom Canon. Tieto súbory urobiť bez problému, keď som previesť z. Avi do dvd formáte. Dokonca aj keď sa snažím "plácnout" sa. Mov súbory dostanem správu, že "Bink" sa dostanete do problému, že nemôže vyriešiť a snaha je prerušené.

Existuje spôsob, ako môžem previesť moje. Mov video. Avi, aby som mohol používať svoj softvér vypálit dvd tieto videa na DVD disk?
Old 27 január 2008, 16:29
Banned Skupina

to je divný aj použitie Bink a mlaskavý polibek previesť môj. mov súbory. avi vziať s mojím Olympia Camry pri pokuse o to práve dont jakkoliv ajustments akceptovať previesť do. avi a je plné snímok (uncompresses) Tak já a to funguje, alebo skúsiť znova Bink a mlaskavý bozk

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 27 január 2008, 17:07
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesewheels99 View Post
to je divný aj použitie Bink a mlaskavý polibek previesť môj. mov súbory. avi vziať s mojím Olympia Camry pri pokuse o to práve dont jakkoliv ajustments akceptovať previesť do. avi a je plné snímok (uncompresses) Tak já a to funguje, alebo skúsiť znova Bink a mlaskavý bozk
Áno - vďaka. Můžu súboru "binked" a hneď som sa tiež zdá, že sú schopní získať súbor prevedený z mov do avi, ale keď sa snažím hrať že prevedený súbor na mojom wmp mám len zvuk bez videa. Mám chýba video kodek na mojom wmp? Ak áno, ako to mám vedieť, ktorý z nich potrebujem a kde môžem získať? Mám Ace mega Kodeky Pack - by sa mi to tam, a ako to mám vedieť, ktorý z nich to je?
Old 27. januára 2008, 17:11
Banned Skupina

Obvykle ju hrať aj použitie VLC prehrávač http://www.videolan.org/vlc/
Old 27 január 2008, 17:21
Darcu Skupina

Citácia:
Obvykle ju hrať aj použitie VLC prehrávač http://www.videolan.org/vlc/
Môžem hrať. Mov súbory na mojom quicktime prehrávač žiadny problém, a já hrať my. Avi súbory na mojom wmp - žiaden problém. Je to len tento súbor jsem prevedené z mov do avi len minúty, že keď som to hrať na moju wmp chápem, ale zvuk žiadny video. Myslím, že potřebuju video kodek pre mojej wmp.
Old 27 január 2008, 19:08
Banned Skupina

maby nikdy pracoval s wmp mi buď
Old 27 január 2008, 23:07
Darcu Skupina

Skúste si K-Lite Codec Pack.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 28 január 2008, 09:28
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Skúste si K-Lite Codec Pack.
http://www.thecomputerforums.co.uk/category15.html

Old 28 január 2008, 18:53
Banned Skupina

chladný! Teraz môžete sledovať aj moje filmy vziať s mojím Camry na wmp! yay!
Old 3.marca 2008, 12:58
Darcu Skupina

Citácia:
chladný! Teraz môžete sledovať aj moje filmy vziať s mojím Camry na wmp! yay!
Cool!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.