![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s transformáciou moje. Mov súbory talken sa svojim fotoaparátom Olympus (Quicktime) na dvd. Nemám troubel s mojím. Avi video pořízené mojím novým fotoaparátom Canon. Tieto súbory urobiť bez problému, keď som previesť z. Avi do dvd formáte. Dokonca aj keď sa snažím "plácnout" sa. Mov súbory dostanem správu, že "Bink" sa dostanete do problému, že nemôže vyriešiť a snaha je prerušené. Existuje spôsob, ako môžem previesť moje. Mov video. Avi, aby som mohol používať svoj softvér vypálit dvd tieto videa na DVD disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je divný aj použitie Bink a mlaskavý polibek previesť môj. mov súbory. avi vziať s mojím Olympia Camry pri pokuse o to práve dont jakkoliv ajustments akceptovať previesť do. avi a je plné snímok (uncompresses) Tak já a to funguje, alebo skúsiť znova Bink a mlaskavý bozk
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Obvykle ju hrať aj použitie VLC prehrávač http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| maby nikdy pracoval s wmp mi buď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste si K-Lite Codec Pack.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| chladný! Teraz môžete sledovať aj moje filmy vziať s mojím Camry na wmp! yay! |
|
| |||
| |||
| Cool! |