![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'имајући обраћајући моје невоље. Мов датотеке талкен са мојим Олымпус фотоапарат (Куицктиме) на ДВД. Ја немам с мојим троубел. Ави видео снимљене мој нови Цанон камеру. Ове датотеке превести без проблема кад сам са цонверт. Ави у двд формат. Чак и када ЈА пробати "цмакање" у. мов филес добијем поруку да "Бинк" има натрчати на проблем који се не може решити, а труд је прекинуто. Постоји ли неки начин Ја могу претворити мој. Мов видео на. Ави, тако да могу да користе свој двд софтуаре сагоријевати тих видеа на ДВД диск? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тај чудесан користим бинк и претворити пољубац мој. мов датотека. ави преузета са мојим Олимп цамра када покушате праведан донт чинити се нешто прихватити ајустментс претворити у. ави и чине га пуни оквири (унцомпрессес) тај начин ЈА донт интернет и то утврде или покушајте да поново инсталирате бинк и пољубац
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| обично се то игра то користим ВЛЦ плаыер хттп://ууу.видеолан.орг/влц/ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| мабые то никад радио са умп ни за мене |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пробајте К-Лите Цодец Омот.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| хладно! сад ја могу гледати моје филмове снимљене моје цамра на умп! ыаы! |
|
| |||
| |||
| Цоол! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЈВЦ ГЗ-ХД10 камкордери -. Мод датотека - Како за претворити у формат ЫоуТубе | дарсхпреет | Мултимедија и кодеци | 0 | 4. јуна 2009 01:23 |
| Како претворити Оутлоок 2007 пст датотеке у бити ... | Оуен У | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 21 новембар 2008 07:54 |
| Шта су НЗБ Датотеке и како вас претворити их у АВИ датотеке? | мпеннеы | Мултимедија и кодеци | 1 | 7. Сеп 2008 03:00 |
| Ре: ц: \ програм филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских | цјд666 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 21 новембар 2007 14:14 |
| Ц: \ Програм Филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских | Анцоди | Вирус, Спыуаре и безбедност | 13 | 17 новембар 2007 02:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |