мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Претворити. Мов (Куицктиме) датотека. Ави датотеке?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 15:57
Донаторска Група

Default Претворити. Мов (Куицктиме) датотека. Ави датотеке?

Им 'имајући обраћајући моје невоље. Мов датотеке талкен са мојим Олымпус фотоапарат (Куицктиме) на ДВД. Ја немам с мојим троубел. Ави видео снимљене мој нови Цанон камеру. Ове датотеке превести без проблема кад сам са цонверт. Ави у двд формат. Чак и када ЈА пробати "цмакање" у. мов филес добијем поруку да "Бинк" има натрчати на проблем који се не може решити, а труд је прекинуто.

Постоји ли неки начин Ја могу претворити мој. Мов видео на. Ави, тако да могу да користе свој двд софтуаре сагоријевати тих видеа на ДВД диск?
Old 27. Мар 2008, 16:29
Аустин Гроуп

тај чудесан користим бинк и претворити пољубац мој. мов датотека. ави преузета са мојим Олимп цамра када покушате праведан донт чинити се нешто прихватити ајустментс претворити у. ави и чине га пуни оквири (унцомпрессес) тај начин ЈА донт интернет и то утврде или покушајте да поново инсталирате бинк и пољубац

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 27. Мар 2008, 17:07
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цхеесеухеелс99 View Post
тај чудесан користим бинк и претворити пољубац мој. мов датотека. ави преузета са мојим Олимп цамра када покушате праведан донт чинити се нешто прихватити ајустментс претворити у. ави и чине га пуни оквири (унцомпрессес) тај начин ЈА донт интернет и то утврде или покушајте да поново инсталирате бинк и пољубац
Да - хвала. Ја могу добити датотеку "бинкед" сада и ја такође, чини се да бисте могли добити од мов филе претворити у ави, али кад покушам играти да претварају датотеку на мој умп сам само аудио без видеа. Ам И миссинг видео кодек на мој умп? Ако је тако како да знам које ми је потребно и где се могу добити то? Имам кец мега Цодец Пацк - мислим да би га тамо и како могу да знам које је то?
Old 27 јан 2008, 17:11
Аустин Гроуп

обично се то игра то користим ВЛЦ плаыер хттп://ууу.видеолан.орг/влц/
Old 27. Мар 2008, 17:21
Донаторска Група

Куоте:
обично се то игра то користим ВЛЦ плаыер хттп://ууу.видеолан.орг/влц/
Не могу играти. Мов картотека на мој КуицкТиме Плаыер никаквих проблема, а ја моју плаы. Ави картотека на мој умп - нема проблема. То је само овај филе сам претворена из мов у ави само минута да кад сам га играти на мој умп ЈА добити аудио, али не и видеа. Мислим да сам видео кодек потребан за мој умп.
Old 27. Мар 2008, 19:08
Аустин Гроуп

мабые то никад радио са умп ни за мене
Old 27. Мар 2008, 23:07
Донаторска Група

Пробајте К-Лите Цодец Омот.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 28. Мар 2008, 09:28
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Пробајте К-Лите Цодец Омот.
хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/цатегоры15.хтмл

Old 28. Мар 2008, 18:53
Аустин Гроуп

хладно! сад ја могу гледати моје филмове снимљене моје цамра на умп! ыаы!
Old 3. Јул 2008, 12:58
Донаторска Група

Куоте:
хладно! сад ја могу гледати моје филмове снимљене моје цамра на умп! ыаы!
Цоол!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ЈВЦ ГЗ-ХД10 камкордери -. Мод датотека - Како за претворити у формат ЫоуТубе дарсхпреет Мултимедија и кодеци 0 4. јуна 2009 01:23
Како претворити Оутлоок 2007 пст датотеке у бити ... Оуен У Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 21 новембар 2008 07:54
Шта су НЗБ Датотеке и како вас претворити их у АВИ датотеке? мпеннеы Мултимедија и кодеци 1 7. Сеп 2008 03:00
Ре: ц: \ програм филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских цјд666 Вирус, Спыуаре и безбедност 3 21 новембар 2007 14:14
Ц: \ Програм Филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских Анцоди Вирус, Спыуаре и безбедност 13 17 новембар 2007 02:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц