![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben. Mov benim Olympus kamera ile talken dosyalarını dönüştürürken sorun yaşıyorum (Quicktime) DVD. Ben. Avi video yeni Canon kamera ile çekilen herhangi troubel var. Bu dosyalar herhangi bir problem ile ben dönüştüğünde kılmak. Avi DVD formatına. Zaman bile bir mesaj "Bink" bir sorun bu ve çaba çözmek değil girmek var elde. MOV dosyaları "şapır şupur" çalıştığınızda is aborted. Ben orada benim. Mov Video dönüştürebilirsiniz bir yoludur. Avi bende bir DVD disk için bu videoları yazmaya DVD yazılımı kullanabilirsiniz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şu garip i bink ve sterlin için. MOV dosyaları dönüştürmek için. zaman, bunu yapmak için herhangi bir ajustments dönüşme kabul yapmak dont deneyin avi benim olympas camra ile çekilen. avi ve tam kare (uncompresses) şu nasıl yapmak i yapmak ve çalışıyor veya bink ve dolar yeniden yüklemeyi deneyin
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| genel olarak ben oynamaya VLC oyuncu kullanmak http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| bu mabye benim için WMP ile de çalıştı asla |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deneyin K-Lite Codec Pack.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| serin! Şimdi benim film WMP benim camra ile çekilen izleyebilirsiniz! yay! |
|
| |||
| |||