![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникли проблеми перетворення моєї. MOV файлами talken з моєю камерою Olympus (Quicktime) на DVD. У мене немає troubel з мого. AVI Відео прийняті з моєї нової камери Canon. Ці файли зробити без проблем, коли я конвертувати. AVI в DVD форматі. Переривається Навіть коли я намагаюся "бити". MOV файлів, які я отримую повідомлення, що "Бінкі" зіткнувся з проблемою, що не може вирішити і зусиль. Чи є спосіб конвертувати мої. MOV відео. AVI, щоб я міг використовувати мої DVD програмне забезпечення для запису цих відео DVD-диск? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats дивні використання I Bink і поцілунок конвертувати мої. MOV файлів. AVI прийняті з моєї Олімпіяна CAMRA, коли ви намагаєтеся робити це тільки Dont зробити будь-який ajustments погодитися перетворити в. AVI і зробити його повного кадру (розпаковує) Thats, як я роблю він і вона працює або спробуйте повторно Bink і поцілунок
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Звичайно, щоб відтворити його використовувати VLC Player http://www.videolan.org/vlc/ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| mabye він ніколи не працював з WMP для мене теж |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте K-Lite Codec Pack.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| круто! Тепер я можу дивитися мої фільмів, знятих з моїм CAMRA на WMP! Ура! |
|
| |||
| |||
| Cool! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| JVC GZ-HD10 Відеокамера - MOD. Напильник - як перетворити у формат YouTube | darshpreet | Мультимедіа & кодеки | 0 | 4 червня 2009 01:23 |
| Як перетворити 2007 Outlook PST файлів, які будуть ... | Оуен W | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 07:54 |
| Які NZB файли і як вам конвертувати їх в AVI файлів? | mpenney | Мультимедіа & кодеки | 1 | 7 вересня 2008 03:00 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 21 листопада 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 17 листопада 2007 02:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |