![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз всегдашното Quick Time файлове, филм и прозорци медийни файлове на DVD филм, но ми Sony дома театър не е четене на диска тя показва съобщението "не могат да четат диска". Тя е съвместима да четат DVD-RW, DVD + RW, но аз мисля, че някои PB с формат на файла. Какво трябва да направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли финализиране на диск, след като копирането?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да копирате само файлове в DVD и се очаква те да работят, ще трябва да ги превърнат в нещо на DVD плеър, ще признаят, lke VCD, DVD-Video и т.н.
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Разбирам сега, аз трябваше да конвертирате файла подходящи FR плеър. Моята система isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS е Vista Home основни и ATI HD 3200 Graphics. Пл предложи подходящ софтуер FR преобразуване. Благодарение 2 Всички FR отговор. |
|
| |||
| |||
| Използвам Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook, няма да отпечатате или копирате??? | сапунена пяна | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 24 ноември 2008 11:43 |
| Копиране на песни от CD към моя компютър? | pete21 | Мултимедия & Codecs | 4 | 2-ро Aug 2008 14:43 |
| Имате нужда от DVD копие софтуер! | Brunis | Мултимедия & Codecs | 4 | 15 Feb 2008 22:11 |
| Как да копирате твърди дискове? | bigblair | Дискове & сменяемите носители | 4 | 23rd Дек 2007 08:51 |
| Копирай залепяте проблеми. | tmockingbird | Windows операционни системи | 5 | 17 Окт 2007 08:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |