![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I zápalné rychlý čas movie soubory a Windows Media video soubory na DVD, ale můj sony domácí kino není čtení disku se zobrazí hlášení 'nelze přečíst disk'. Je kompatibilní pro čtení DVD-RW, DVD + RW, ale myslím, že některé pb s formátem. Co mám dělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli jste na disk po dokončení kopírování?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete jen kopírování souborů na disk DVD a očekávat, že budou fungovat, budete muset převést do něčeho DVD přehrávač uznat, lke VCD, DVD-Video, a tak dále
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Chápu, hned jsem měl převést soubor vhodný fr přehrávač. Můj systém isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS je Vista Home Basic a ATI HD 3200 Graphics. Pl navrhnout vhodný software fr konverze. Díky 2 fr všechny odpovědi. |
|
| |||
| |||
| Používám Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook nebude tisknout nebo kopírovat? | močůvka | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 24. listopadu 2008 11:43 |
| Kopírování skladeb z disku CD do mého počítače? | pete21 | Multimedia & Kodeky | 4 | 2. srpna 2008 14:43 |
| Potřeba DVD kopie softwaru! | Brunis | Multimedia & Kodeky | 4 | 15. únor 2008 22:11 |
| Jak zkopírovat pevné disky? | bigblair | Drives & Removable Media | 4 | 23. prosince 2007 08:51 |
| Kopírovat nalepení problémy. | tmockingbird | Operační systémy Windows | 5 | 17. říjen 2007 08:51 |
| Thread Nástroje | |
| |