![]() |
|
| |||
| |||
| Θα καίγεται γρήγορα φορά ταινία και αρχεία Windows Media αρχείων ταινιών σε DVD, αλλά μου Sony σπίτι θέατρο δεν είναι ανάγνωση του δίσκου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του δίσκου". Είναι συμβατό με ανάγνωση DVD-RW, DVD + RW, αλλά νομίζω ότι μερικές pb με τη μορφή αρχείου. τι πρέπει να κάνω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ολοκληρώσει το δίσκο μετά την αντιγραφή;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε απλά να αντιγράψετε αρχεία σε ένα DVD και αναμένουμε από αυτές να εργαστούν, θα πρέπει να το μετατρέψουν σε κάτι το DVD player θα αναγνωρίσουν, lke VCD, DVD-Video και ούτω καθεξής
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αντιλαμβάνομαι τώρα, έχω να μετατρέψετε το αρχείο fr κατάλληλο παίκτη. Το σύστημά μου isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS είναι Vista Home Basic και γραφικών ATI HD 3200. Pl υποδεικνύουν κατάλληλο λογισμικό fr μετατροπής. Ευχαριστούμε όλα τα 2 fr απάντηση. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |