![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja pregoren brzo vrijeme filmske datoteke i Windows Media filmske datoteke na dvd ali moj Sony Home kazalište nije čitanju diska prikazuje poruku "ne može pročitati disk. To je kompatibilan čitati DVD-RW, DVD + RW, ali mislim da neki PB sa format datoteke. što da radim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li se finalizira disk nakon kopiranja?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete jednostavno kopirati datoteke na DVD i očekujem ih u rad, morat ćete pretvoriti ih u nešto DVD Igrač će prepoznati, lke VCD, DVD-Video i tako dalje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Jasno mi je sad, ja sam trebao konvertirati datoteke pogodne fr player. Moj sustav isAMD 2.0GHz, 2GB RAM.OS je Vista Home Basic HD 3200 i ATI grafika. Pl predlažemo prikladne softver fr obraćenje. Hvala svima 2 fr odgovor. |
|
| |||
| |||
| Koristim Nero
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |